Arif seninde yanlış düşündüğün konu var. Şimdi film izle kelimesine kasmışsa site sahibi o suçlu olmuyor mu? Google durduk yere hiçbir ***** siteyi film izle kelimesinde çıkartmaz. Site sahibi çabalamazsa. Bu adamda 5'er 5'er açması kanalları onu suçlu yapmaz mı? Nasıl zamanında spam sitelere kızıyorduk. Bununda farkı yok.
Video çalma konusunda arkadaşlara ek olarak şunu söyleyeyim. Herkes videoları birbirinden çalışıyor. Genelde üretmeyi sevmediğimizden çalmak kolay geliyor. Tamam herkes hırsız. Ama Kemal Ekşioğlu utanmaz hırsız bana göre. Çaldığın videoya logo koyup kendi emeği varmış gibi göstermek utanmazlıktır.
Bu arada benim hiç alakam yok youtube ile video ile. Bunuda belirtiyim.
Abi işte sistem bunu kendisi tespit edip gerekli filtrelemeyi yapacak, eskiden sürüsüne bereket çör çöp ***** spam site vardı google olaya el attı siteler temizlendi, youtube da alsın gerekli önlemi, olayı kullanıcıların yapacağı şeylere bırakırsa ana sayfada bugün kemal çıkar yarın ***** kanallar dolar taşar, otokontrolü youtube sağlayacak, sağlayamıyorsa youtube suçludur.
Ha bu arada kemali tanımam etmem merhabamız olmuştur zamanında o kadar.
Ben kemalide savunmuyorum, şikayetçi olan arkadaşlarıda haksız bulmuyorum ama sistem bu şekilde gidiyor. Zaten bu beğenme, takipçi gibi saçmalıkları hep facebook denen gereksiz şey başlattı, böyle bir olay olmasa şu an bu konuyu tartışıyor olmayacaktık.