Arkadaşlar şu anda resetleme yapmadan ve sistem kaynaklarını yormadan çok stabil şekilde çalışan en stabil versiyonumuza ulaşmış bulunuyoruz Allah ' ın tevfiki ile elhamdulillah

Şu anda bahse konu versiyonu test ediyorum 70 tane vpsde bu gece test edilecek

İnşallah gecenin sonunda sizlerle paylaşmış olacağım sanırım vpslerde de artık stabil larak çalışacak hale geldi

Destekleriniz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederim

Program şu anda ref linkleri bire bir orjinal olarak veren sayfa geçişlerinde bile ref linkleri değişmeyen ayrıca kendi lansmanında bu özelliklere tek başına sahip olan bir duruma geldi

Ayrıca resetleme olayını da kaldırdım çünkü yaklaşık 50-60 kullanıcımızda programın bir kopyası çalışıyor hatası vermiş ve bu yüzden kapanmış bundan dolayıda kendilerinden özür diliyorum ve bana pm ile ulaşmaları halinde bu kapalı kalmadan dolayı kaybettikleri kredileri hesaplarına yükleyeceğimi buradan bildiriyorum

Sabaha karşı inşallah yeni versiyonu sunucularımıza yüklemiş olurum

Yarin uygun bir zamanda programlarınızı manuel olarak kapatıp açmanız halinde bahse konu sürümü edinmiş olacaksınız program resetleme anında yeni sürüm kontrolü yapmaz o nednele manuel olarak kapatıp açmanız gerekmekte

Yeni versiyon ile beraber hit akışları da hızlanmış durumdadır

Artık rahat rahat istediğiniz adetlerde ziyaret alabileceksiniz

Yarin sabahtan itibaren organik hitte bir devrim olacak inşallah

Selam ve dua ile