Site adresi : pm
Site için istenen fiyat : Pazarlıksız 550 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense 10 dolar
Sitenin açılış tarihi: 2008 Yılı
Kategori, sitenin içeriği nedir: resim yükleme ve barındırma
Günlük hit sayısı, kaynak link: 400-500 arası tamamı google aramaları
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: kullanılan yazılım özel yazılımdır ve satışa dahildir.(PHP - OOP)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok.

Site 1. anahtar kelimede "xxxxx" 1. sayfada, 2. anahtar kelimede "xxxxx xxxxx" 2. sayfada.

Sitenin asıl açılışı 2008'dir; fakat bir domain değişikliğine gidilmiştir, yeni domain 2 yıllıktır ve gayet bilinir derecededir.
Kendine has bir kullanıcı kitlesi mevcuttur.
Siteyi forumun itibarlı bir kullanıcısından 9 ay önce almış bulunmaktayım. Bütün kodlamasını kendisi php oop programlamıştır.
Kullanımı basittir bende üzerine bazı özellikler katarak yeni halini vermiş bulunmaktayım.

Site ismi tamamen jenerik bir isimdir.

Siteyi satma sebebim artık internetle ilgilenememem ve böylesine güzel bir siteyi heba etmemek açıkçası.

Toplam 12 gb kadar resim mevcuttur. orta ölçekli bir hostingde bile barınabilir ama tavsiyem vds veya vps olacaktır.

Kendim ingiltere lokasyon vps de barındırmaktayım.
Bir kez ufak çaplı bir seo haricinde seo çalışması yapılmamıştır.
Siteyi alacak kişinin sadece ilgilenmesi kafidir.

Sitenin özelliklerinde;

Üyelik Sistemi
Kullanıcı Galeri Sistemi
Resim Kategori Sistemi
Resim Onaylama Sistemi
Anasayfada onaylanan resimleri yayınlayabilme.
Kendi yazmış olduğum resim botuda mevcuttur.
Tasarımı da gayet hoştur.

Yukarıdaki metin ortağımın ağzındandır. Siteyi 2 ortak işletiyorduk; fakat hem onun iş yoğunluğu hem de benim işlerimden ötürü siteyi satmak zorunda kaldık.

Alışveriş Ankara ya da Antalya'dan elden yapılabilir. Diğer türlü ticaret puanı ne olursa olsun önce para alınacaktır.

Site ismini istediğim kişiye mesaj atma hakkını saklı tutuyorum. Pm atmadıklarım pm atsana arkadaş diye sitem etmesin.

Sunucu sorunlarından bazı günler hitler düşüktür.