Madem konu hortladı, ben de üç-beş kelime yazayım arkadaşlar.
Öncelikle eğer gerçekten size ait olan içerik başkaları tarafından kopyalandı ise google a doğru bir biçimde Telif Hakkı İhlali başvurusu yapın kesinlikle sonuç alıyorsunuz.
Google telif hakkı olayı ile alakadar.
Benim yazdığım içerikler (en az 50 konum) hiç abartısız şu anda en az 200 sitede yayınlanıyor.Zaman buldukça ben bunları şikayet ediyorum amcaya.

Yapmanız gerekenler:
http://support.google.com/bin/static...905&page=ts.cs adresine gidin.
google web arama kısmını seçin
yeni açılan alt sekmede Yukarıda yer almayan hukuki bir sorunum var kısmını seçin
yeni açılan alt sekmede
Telif hakkımı ihlal eden içerik buldum kısmını seçin
ve devam edin.sizden sizin yazdığınız yazının adresini ve kopyalayan kişinin yazınızı yayınladığı adresi isteyecek, gereken alanları doldurun, digital imza yazan yere adınızı ve soy adınızı yazın ve formu gönderin.
formu gönderdikten sonra "kaldırma taleplerim" diye bir ekran gelecek, bu adresi bir yere not edin, birkaç gün sonra girip kontrol edersiniz.içerik gerçekten size aitse %100 diyorum kesin olarak karşı tarafın sayfası google arama sonuçlarından çıkarılacaktır.

peki adamın sayfası google arama sonuçlarından çıktı, şimdi ne olacak?
örneğin siz elmalı kek tarifi yazdınız ve bu tarif çalındı siz şikayet ettiniz adamın sayfası arama sonuçlarından çıktı.şimdi goole ya girip elmalı kek diye aratınca sayfanın en altında
US Digital Millennium Copyright Act kapsamında aldığımız bir şikayet nedeniyle, 1 sonucu bu sayfadan çıkardık. Arzu ederseniz, ChillingEffects.org adresindeki bu sonuçların çıkarılmasına neden olan DMCA şikayetini okuyabilirsiniz.
şeklinde bir yazı bulunur, bu yazıda bir link vardır, linki tıklayınca kim kimi şikayet etmiş görünür.
ziyaretçinin en az %90 'ı googledan geliyor bunu hepimiz biliyoruz.
o halde o yazının arama sonuçlarından çıkarılması bize yeter diye düşünüyorum.
ben bu konuda müthiş tecrübeliyim ve yaptığım başvuruların tamamı olumlu sonuçlandı, tüm şikayetlerim arama sonuçlarından çıkarıldı.
yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
yaptığım şikayetleri ve arama sonuçlarından çıkartılan sayfaları öğrenmek isteyenlere de pm ile bilgi verebilirim.
100 kelimelik bir makaleniz bile olsa çekinmeden başvurunuzu yapın derim.
zaten telif hakkı konusunda şikayetlerde dünyada birinci sıradaymışız.
biz bu işleri beceremiyoruz.
beni en çok sinir eden şey, içerik hırsızlarının sitelerinin arama sonuçlarında benim sitemin üzerinde yer almasıydı.
makaleyi ben yazıyorum, herifler kopyala yapıştır yapıyor ve aramalarda da benim üzerimde çıkıyorlar.gel de dellenme.haram zehir zıkkım olsun hepsine.