Bilmece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alacağım ps3 gri içinde 2 kol var yani toplamda 20 kol eder bende + olarak 20 kol daha alacağım birde yukardaki sorumu tekrarlıyım

LG 3d led tv buldum hepsini 3d led tv alsak ne olur ki çünkü önümüzdeki sene çıkacak oyunlar %40 ından fazlası 3d destekli olacaktır diye biliyorum yorumlarınız nelerdir?
Bilmece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2015 Civarı çıkar gibi düşünüyorum 2015 ede kim öle kim kala hocam allahın izniyle bi yola baş koyduk abim ile birlikte. Şimdi 3d led tv ler keseme uygun yani bana verilen fiyatla düz led tv arasında 100 lira oynuyor onu yapana kadar 3d led tv alırım 1000 TL fazla vermiş olurum. Ruhsat konusunda ise bina izni tamam olduktan sonra diğerlerinde prüz çıksa bile halledilebilecek bir durumdayız sorun yok yani. Tek sorun dediğim gibi bina izni birde şunu sorayım bulduğum ps3 slim kasa gri sizce nasıl gri olan makina sevmezsem zaten full stiker alıp yapıştırcam farklı oyunlarınkini
Ben size birşey sorayım. Bunu cidden bilmiyorum 160 GB2lik makina ile 320 GB makına arasındakı fark nedir. Yani neden 320'likler kullanılıuyor çoğunlukla.