saçma. benim eşim cehenneme gitti ben ise cennete gittim diyelim bu annemde babamda olabilir. o cennet bana cennet olurmu sence sevdiğim insanlar cehennemde iken?
Allahu Teala buyuruyorki cennettekilere üzüntü yoktur,bundan dolayı herkezin bilmediği bir hadisi şerifin verdiği mesajı aktarayım eğer siz cennetle şereflenir ailenizde cenennemde cezalanırsa Allah cennette sizin ailenizden herkezi yaratıp girmiş gibi gosterir.Rahmandır,Gaffurdur Allah..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:25:04 -->-> Daha önceki mesaj 05:50:16 --
Hiçlik sadece hiçlik ! tıpkı doğmadan önceki hiçlik öldükden sonrada olacağı bu hiçlik
Peygamber Efendimiz "Anne Cennet kapılarının ortasındadır" (İbn Hanbel, V, 198); "Cennet annelerin ayakları altındadır" (Nesâî, Cihad, 6) buyurmuştur.
WTF ?
Ayrıca
Dünyada kadına şiddet uygulanan ilk 10 ülke arasında müslüman ülkelerin olması
İslamiyet öncesi türklerde kağanın eşi kurultayda bile söz sahibi iken islamiyet ile birlikte ne kadar geriye itildiğini horlandığını görmek bence kadının islamiyetde nasıl bir yerde olduğunu gösteren en iyi delildir.
İslamda kadının yeri olduğunu düşünmüyorum en azından erkek kadar
Eşitlik olduğuna kesinlikle inanmıyorum isterseniz saatlerce tartışabilirim
zihniyet bu işte
http://youtu.be/GcnRzON_Dc8?t=9s
normalde bu tartışmalardan hep uzak dururum fakat böyle cahilleri görünce dayanamadım yazdım hatam varsa affola
Bana göre İslamı hakkıyla yaşayan bir kadın erkekten daha şereflidir.İslam kadına 1. sınıf muamelesi yapar toplumdaki değerini bilir ve ortalık etmekten korur.Haberturku acıyorumda bazen kadın bıcaklanmıs don bas yerlerde bekareti bozulmus intihar etmiş islam olsaydı hangisi olurdu,iffetini korusaydı onem verseydi erkekler arasına karısmasaydı hangisi olurdu.Rabbimiz biliyor bunları ve şeriatı yapasamalarını istiyor.Kadın bilse keske şeriata tam tabi olunca Allah katında erkekten bile üstün olur.Kadın bilse keşke şu kısacık dünyada kendini göstermekle harcadığı zamanın değerini.Kadın bilse keşke Rabbisini ve Emirlerini.
Josef bey sana gelince kibir yapma tartısayım ezeyim bildiğim var her söze cevabım var ayagını.
Gordugum kadarıyla inanc sıkıntın var olabilir.Ama kardeşim gelipte bana bi ton inancsızın aynı konusmalarını yazma çok basitleşti artık islam oyle bunlar boyle yazıları.
İslamı insanlardan öğrenme Peygamberimizden öğren onun içinde dogru kaynakları bulman lazım.Her peygamber diyene uymamak lazım.
Sana empati yapıyorum benim ateistliği benimsemem ne kadar zor ise seninde islamı benimsemen o kadar zormus gibi geliyor.Benim ateist olmam için Allah'ın saptırması lazım senin musluman olman için Allah'ın hidayet vermesi lazım.Bunların idrakine varamıyoruz kendimiz.
İslam seni kısıtlamıyor,seni goremediğin ve nefsine hoş gelen aslında buyuk belalardan uzaklastırıyor.
İslam denilince bizleri 1400 yıldır yasanan herseyi kenara koy onlara bakma sadece git Peygamberimizin yasamına sunnetine Kuran'ı kerim ne diyor bunu tabi direk okuma sakın tefsiriyle oku hadis kitaplarını oku.
Bunlar için sana en doğru kiapları tavsiye edebilirim.Gidipte insanların yazdıgı felsefe kitaplarını okuma.Millet birbirini etkiliyor olan yazana ve okuyana oluyor.İnsan insana ne anlatabilir.Düşündüm bunlar çıktı.Çıksın yahu ben o kadar kişliksizmiyim senden kişilik edineyim yada düşüncene tabi olayım.
Yazdıklarımı okursan mutlu edersin beni
Söyle bir şey daha eklemek isterim.Senin kadar mükemmel bir varlık nasıl tesadufen olur yahu.Bunu boyle nasıl bir akıl düşünebilir.Oyle bakarsak tesadufen google un samsug s3 un ipad 4 unde var olması cok dogal kimse yapmadan oylemi.Yada kara topraktan ağzımızı sulandıracak meyvelerin yetişmesi.
Senin bedenine zerre katkın yokken kendinle ilgili hiçbirşeye kadir değilken göz yapın parmak izinin 7 milyarla uyusmaması organlarının mükemmel mekanızması bunlar nasıl gorulmez.O kadar güzel bir yüzün var ne kadarında emepin var elin yaralanıyor biçare kalıyorsun bakıyorsun iyileşiyor çünkü kendini yenileme özelliği takdir edilmiş.Beyin nasıl bir paradokstur oyle cat cat düşünceler geliyor geçiyor hafıza Matematiksel boyutsal düşünüm.
Bir insan gormeyi bilemezse goremez yada basite indirgerse.
Bende yazarım daha ama Sabah namazının ezanı okunuyor.Sabah namazı ezanına bir ekleme yapılıyor Es-salatu Hayrun Mine'n Nevm* Namaz uykudan hayırlıdır* Bu hayrı 1 ay gozlesen yeterlidir.Ama yaparmısın bilemem.