Moralini bozmak istemem ama birkaç neden ötürü yapamayabilirsin birincisi biz sunan bu işi yapıyoruz yaklaşık 3 ay oldu bir kaç gundur test surumu yapıyoruz 3 aydır gece gunduz kod yazıyoruz sadece 1 test gununde 200 kişiden fazla insana acıkalam yaptık işin teknik destek boyutu donanım ve yazılım ciddi kadro istiyor biz 6 kişi olmamıza ragmen hala zorlanıyoruz ve yardımcı ekip arıyoruz ayrıca 3 ayda net giderimiz bugun 4.800 tl oldu şahsi giderleri işin içine koymadım open source bir script yok yasal olmayan illegal scirptler vardır mutlaka pahalı sistemler oldugu için scriptini kimsenin vereceğini tahmin etmem uzun donemli çalışmlar cunku diger arkadslarında dedği gibi çok ciddi bir iş steam zor ve cok detaylı hesaplama gerekiyor

söyle soyliyim ben 9 adet video player yazdım en sonunda bıktım gidip Jw player aldım
çünkü band rateler uymuyor aksaklıklar oluyor takılıyor
bastan sona ciddi hesaplamaları var bulaşacaksan bu işin scriptini yapabilecek türk kaynak tanımıyorum bugune kadarda yapan olmadı sanırım bir çok kişi yanacı scriptleri alıyor ve turkçeye cevirip kullanıyor özgün tasarım yok

başından sonuna kadar ugrasmak istemeyecegin bir konu
bakalım bizde ciddi olarak girdik ticari dusunuyoruz fakat sitesinden yazılımdan ziyede işin ciddi teknik yonu var tek bir kişinin bunu yapabilme sansı yok