Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaştan bir adet galaxy s3 beyazından sipariş etmiştim ürün bu akşam elime ulaştır. ürün hasar görmeyecek şekilde paketlenip öyle kargoya verilmiş. konu başındaki beyaz galaxy s3 paket içerigi aynı şekilde geldi. özellik olarakta android 4 sürümü dokunmatiği gayet güzel. Gelen ürünün resimlerini ekleyecektim ama çekecek telefon olmadığı için ekleyemedim. kısaca şöyle diyeyim verdiğim her kuruş helal hoş olsun.

Şunuda belirtmekte fayda var biri cıkar der almışsan itraderin nerde yada nerden inanacağız belki ortak iş yapıyorsunuz diye : 108872825980 yurtici kargodan sorgulayabilirsiniz
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam, sizin gibi kaliteli insanlarla ticaretimizin devam etmesi ve ürünü sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 25-12-2012 mesaj 00:47:10 -->-> Daha önceki 24-12-2012 mesaj 23:34:28 --

Bu arada Istanbul'dakı arkadaslara onceden renk ve adet bıldırmelerı şartı ıle urunu elden teslım edebılırız, Istanbul'da ıkamet edıp urunle ılgılenen arkadaşların bılgısıne...