Merhabalar
Bu konudan 10 gün kadar önce bir telefon aldım, telefon geldi küçük bir sorun vardı Kenan beyle görüşüp geri gönderdim. Sonra ikinci telefonum bugün (cumartesi) geldi.

Geldi gelmesinede hiç içime sinmedi artık olayı buraya yazmaya karar verdim. Bu arada Kenan beyin iyi niyetinden şüphem olmadığını hemen belirtmeliyim

Olayı kısaca anlatırsak bana gelen ilk telefonu salı günü burdan kargoya verdim, çarşamba veya perşembe (bilmiyorum hangi gün) istanbula vardı kargo 1-2 gün gecikince Kenan beye durumu sormak için görüştüğümüzde hava çok kötü burda dışarı çıkamıyorum sana yeni telefon gönderecem dedi ve cumartesi günü (22 Aralık) telefon bana geldi. Telefonu kargocunun yanında açıp ilk elime aldığımda yeni olmadığını farkettim üstelik kablolarda kutunun içinde yoktu.

Neyse kargocuyu gönderip telefonu elime aldığımda dış görüntüsü önceki gönderdiğim telefona çok benziyordu (ambalajda 1-2 küçük işaret belirlemiştim kendime göre önceki gönderdiğim telefonda) kabloların olmayışı yeni gönderiyorum deyip yeni olmayışı ve gönderdiğim telefona çok benzemesiyle hemen Kenan beye telefon açıp küçük bir tartışma da yaşadık. Tartışmamız o yeni gönderdim diyor ben neden yeni gönderecem/gönderdin dedin de eskisini geri gönderdin şeklindeydi.

KÖTÜ SÜRPRİZ
Telefonu biraz kurcalayınca (çokta anlamam) bir kaç eklenti felan yüklendiğini farkettim acaba gönderdiğim mi değil mi derken hemen önümde duran kargo poşetinde bir zarf gözüme çarptı zarfın üstünde benim gibi iade etmiş bir arkadaşın bilgileri felan yazıyordu.

Neyse farketmez dedim ha o ha bu ama; şu anda kafama dank etti büyük ihtimal Gaziantep'ten iade edilmiş olan telefon direk bana gelmişti, yani şu an elimdeki telefonun herhangi bir sorundan dolayı iade edilmiş başka bir telefon olma ihtimali çok yüksek
bunun için şu sebepleri sıralayabiliriz
1 - öncelikle hiç bir işlevi olmayan Gaziantep zarfının bana kadar gelmiş olması
2 - Kenan bey madem iadelerde yeni telefon gönderiyor bunun kabloları neden yok, yenisinin kabloları da yanında olması lazım değilmi (zaten yeni olmadığını yazmıştım bu arada yeniden kastım bir kaç gün kullanılmış telefon ile hiç dokunulmamış telefon farkedilebiliyor, yani yeni değil dediysem kullanılmış telefon da değil)

Tekrar belirteyim Kenan beyin iyi niyetinden şüphem yok fakat 2 kere üstüste yaşanan şansızlık diyelim bu yazıyı buraya yazmama sebep oldu ve bu telefon hiç içime sinmedi

Ayrıca telefonu Gaziantep Şahlıbey ...... karakolundan iade eden arkadaşım bu yazıyı görüp bana iade gerekçeni bildirirsen sevinirim