KONU YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR. LÜTFEN KONUYU OKUDUKTAN SONRA EĞER UYGUN İÇERİKTE SİTENİZ VAR İSE SİZDEN İSTENİLEN BİLGİLERİ SADECE E-MAİL OLARAK GÖNDERİNİZ.

E-MAİL ADRESİ: ulaskaygusuz@gmail.com

Merhaba Arkadaşlar,

Çalışma yaptığımız siteler ile ilgili içeriklerde yayın yapan Türkçe sitelerden sürekli olarak tanıtım yazısı ihtiyacımız oluyor ve bunları zaman kaybetmeden alabilmek için teklif almam gerekiyor. Sizden aldığım bilgiler ile aylık alımları/giderleri hesaplayıp ona göre alım gerektiğinde direk mail'e cevap yazarak alacağım.

Fiyatları sizden "SÜREKLİ" ve "ADETLİ" olarak alacağım için minimum seviyede tutunuz.

Aşağıda içeriklerini listelediğimiz sitelerle ilgili siteleriniz var ise aşağıdaki detayları okuyup iletişime geçiniz. Bize uymayan içeriği olan siteleri DÜŞÜNMÜYORUZ, YİNEDE GÖNDEREYİM gibi düşüncelere kapılmayınız.

Tanıtım yazısının alınacağı sitelerimiz;

1) Oyun (Flash, haber, blog, inceleme vs.)
2) Haber (Yerel, genel haber siteleri, teknoloji haberleri değil)
3) Prefabrik (Yapı, inşaat, malzeme ve benzeri)
4) ERP (Uygulama, yazılım, program siteleri)
5) Barkod, Etiket, Ribon (Matbaa ve ilgili içerikteki siteler)
6) Cafe, Restaurant, Karaoke, Bowling (cafe, restaurant, yeme-içme, gurme, bowling, karaoke, müzik vb.)
7) Tatil-Hac-Umre (Dini ve turizm içerikli tüm siteler)

Sitenizde bulunması gereken minimum özellikler;

Tamamen özgün ve güncel olmalıdır.
Türkçe içerikli olmalıdır.
Tanıtım yazısı ve backlink çöplüğüne dönmüş siteler olmamalıdır.
Alexa Trafik Rank 1.000.000 ve altında olmalıdır.
Birden fazla site var ise farklı ip adreslerinde barındırılmalıdır.
Siteniz istatistiklerine göre değişmekle birlikte 3 aydan yaşlı olmalıdır.
Yayınlayacağınız yazı sitenizde ömür boyu kalmalıdır. (Sürekli kontrolleri yapılıyor.)

Vereceğimiz yada yazacağınız yazıda bulunacak özellikler;

1 ana sayfa ve 2 adet alt sayfaya toplam 3 link çıkış verilecektir.
1 adet konu ile ilgili ve 1 adet banner/logo olarak görsel bulunacaktır.
1 adet konu ile ilgili youtube video bulunacaktır.

E-Mail Gönderme Şablonu;

Mail Başlığı: "Oyun (Yukarıdaki maddelerle içeriğin ilgisine göre) - Tanıtım Yazısı"
r10 Nick: geçerli r10 kullanıcı adınız.
Site Adresi: Ücretsiz site hizmeti veren yerlerden açılan siteler kabul edilmez.
Fiyat: Lütfen sürekli ve bol adetli çalışmalar olacağından uygun fiyatlar veriniz.
Hesap Bilgisi: sadece banka hesaplarına havale-eft yapılmaktadır.

Size olumlu ya da olumsuz olarak dönüşler yapmamızı beklemeyin çünkü onlarca site ve onlarca backlink çalışması yapmaktayız. Sıra sizin sitenize geldiğinde alım yapmak üzere önceden sorularak yazılar ve ödeme gönderilecektir. Bu durum için elimizden gelen bir şey yoktur.