Hala paradan bahsediyorsun senin 3 kurusunun pesinde degiliz anlamiyorsun. Sana detayli cevap verilmis aciklama yapilmis cevap alamiyorum diyorsun ben daha ne diyeyim. Kalkip kufur ediyorsun bir de hakli sayiyorsun kendini. Sana her zaman aciklama yapildi anlamadiysan duzgun cevap verseydin. Sen sorununu detayli aciklamiorsun ki. Bizle alakali bir sorun oldumu hemen cozuyoruz yoksa yazdiklarina gore tahmin yurutuyoruz ne yapabiliriz adam gibi aciklama yok. Hizli sekilde her zaman cevap yazilmis neye alamamissin cevap?
Senin 3 kurusuna muhtac degiliz kufretmesen bizle alakali bisey olmadigi halde iadeni yapardim ama senin karsinda coluk cocuk yok bu islerin nasil yurudugunu ogren. Kafana gore herkese kufredemezsin. İadeyi birak da hakaret davasi acilmadigini yanina kar say. Yolun acik olsun.
Böyle mantıkta bir hizmet olamaz tavrınıza çok şaşırdım
Haklı olsanız bile insanların hizmetlerini durduramazsınız bu insan bu hizmet için para ödemiş ve sizin garantiniz altına girmiş, siz adama kendi yedeklerini bile vermeden hizmetini durdurmuşsunuz.
İsterseniz hakaretten dava açarsınız ki üşendiğiniz için bunu yapmıyorsunuz üşenmeyin kalkın dava açın
Eğer faturalı hizmet aldıysa şu durumda hakaret etmiş olsa bile size dava açsa kazanır keşkede açsa sizde hakaret davası açsanız insanlar kafasına göre hareket etmeye başladı
Ayrıca soruya yönelik gerçektende çözüm sunmamışsınız fazla sayıda yanlış giriş yapmış, olabilir şifresini unutmuştur insan bu, siz şifresini sıfırlayıp ulaşımını sağlamakla yükümlüsünüz ne yani insan kendi aldığı hizmete ulaşamayacak mı? He diyorsanızki biz buna çözüm sunduk bize küfretti o konuda siz haklı olursunuz asıl söylemek istediğim şey kim haklı değil üstte yazdıklarım umarım anlaşılmıştır
Ek: Reseller araştırıyorum kurumsal düzgün hizmet veren firma yok kurumsallaşma kavramı ülkemizde neden bu kadar geri kalmış anlamıyorum natro bile acınacak halde tam güzel yorumlar iyi firma diye buradan reseller alacaktım bu tavırdan sonra buradanda vazgeçiyorum