27 Kasım'da Arkadaşın hesabına 100 lira yatırdım.
2 Solo hd ve 1 Model 9 sipariş ettim 28 Kasım'da kargoya verdi
30 Kasımda ürünler geldi
Solo Hd lerin birinin katlanma yerinde bir parçası eksik
Model 9 un ise ses açma kısmından kablolar çıkmış ve sol tarafı bazen çalışmıyordu
Bunları geri gönderdim
Bu arada elimdeki 1 solo hd yi arkadaşımın doğum gününde hediye ettim arkadaşım kulaklığı 2 gün kullandıktan sonra kulaklık bozuldu.Nasıl rezil olduğumu siz düşünün!!!
herneyse ben bu elimizdeki solo hd den vazgeçtim arkadaştan da geri gönderdiğim 1 solo hd ve model 9 karşılığında 3 solo hd istedim arkadaş kabul etti
3 Aralıkta kargoya verdim geri yolladım bu 2 ürünü
ha bu arada tatile çıktı arakadaş kulaklıkları göndermeden
Arkadaşla bayağı bi tartıştık bu konuda ama hiç telefon açmadı smsle konuştuk
Bugün 18 aralık kulaklarım yeni geldi 3 adet solo hd
Bir tanesinin menteşe kısmı yalama olmuş sanırım
ve bir tane beyaz var telefona takıp sabitleyip dinlemek gerekiyo hareket ettirince ses bozuluyo
Arkadaş bu konuda da elinde stok olmadığını değiştiremeyeceğini söyledi , beyaz kulaklıkların hassas olduğundan bahsetti ve ayrıca bant yapıştırırsam sorunun düzeleceğini söyledi ki bantlamama rağmen sorun yine aynı
Ben burada yaşadıklarımı ne nasıl olduysa o şekilde yazdım trade puanı veya tanıdığı fazla diye arkadaş r10 da haklı çıkacağını da düşündüğünden bahsetti nasıl bir haksa bu
Herneyse ben hakkımı helal etmiyorum ,bu olayda ben 100 lira kaybettim ama kendisi fazlaca itibar kaybediyor şuan
Ayrıca renta nickli arkadaşa pm ile "sizin kulaklıkda sorun var mı?" diye sormuştum
Cevabı ise
reNta adlı üyeden alıntı:
evet 1 hafta sonra bozuldu halada bozuk