Gustavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje geliştirmeye bakın. Sürekli indir yükle ile biryere kadar , sistem yeni olduğu için youtube sesini çıkartmıyor yakında önlem getirirler kanımca. Benim şuan tutar dediğim güzel bir projem var el emeği göz nuru , insanlara hitap ediyor ve en önemlisi risk ve endişe olmaması Elinize bir kağıt ve bir kalem alın dakikalarca düşünün derim, para kazanmayı değil insanları düşünün kendinize sorun bir insanlar ne istiyorlar diye sonra sadece onu gerçekleştirmeyi isteyin. Ha bu arada belgesel felan izlerkende düşünebilirsiniz nedendir bilmem ama zihin açıyor
abi şuan ürün satışı yapanlar kesinlikle bu işe girmeli bence.hem ürününün reklamını daha güzel yapar,satışı artar hemde youtube-adsense den kazanır.örnegin ben yurt dışından ürünler getirip satardım bi ara.şimdi o işi yapıyor olsam kameranın karşısına geçer özelliklerini,güzelliklerini anlatırım.bi ürün satışında şuan en güçlüsü video marketing.tanıt sattıgın ürünleri,altına satın alması için linkini ekle.video sana ait oldugu için telif sorunuda çıkmaz sonuçda.hem satış artar hem adsense geliri olur.yanlış zamanda bıraktım ben bu satış işlerini sanırım