Site adresi: PM (PM gonderme konusunda tutucu davranacagim, herkese gonderemeyecegim, Cep numarami isteyebilirsiniz). Ayrica site bilgisini isteyip de sonra yok butcem yok, yok indirim yaparmisin, Yok ortagim sicak bakmadi gibi sacma nedenlerle gelenleri kara listeye ekliyorum, site satisi yapan herkese bu isimlerin listesini verecegim o insanlara PM atilmasin diye.
Site için istenen fiyat: 1666$
Sitenin aylık getirisi: Adsense 130$+ ve 1-2 tanitim yazisi icin 50-80$
Sitenin açılış tarihi: Mayis 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ingilizce Sektorel Site
Günlük hit sayısı, kaynak link: 350-400 Tekil (asagida detaylar mevcuttur)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1.5 Yasinda (2014 e kadar reglenmis) PR3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tum icerikle satilik
Hosting dahil midir: Istenirse Ocak sonuna kadar bende kalabilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayir
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

10 Aylik olup icinde 10 Kaliteli makalesi olan bir site daha verecegim yanina hediye olarak

Bircok arkadas su anda paralari olmadigini ama siteyi ay sonu adsenseden odeme aldiklarinda alabileceklerini belirtiyorlarlar. Simdi degil de sonra almak isteyen ve siteyi kacirmak istemeyenler 200TL bir Kapora odeyip Adsense odemeleri geldigi gun geri kalani odemek sartiyla siteye sahip olabilir


Forumda bircok kisi ingilizce makale hizmeti verdigimi biliyor. Bu site benim go bebegim olup asla satmayacagim siteler arasinda yer aliyordu ama yil sonu sartlari boyle gerektigi icin satiliga cikarttim. Fiyat standart olup bir indirim soz konusu degildir, yeterince indirim uygulanip satiliga cikartildi.
Lutfen sadece ciddi alici olup, parayi yok ay sonu, yok bir hafta sonra verecegim demeyen kisiler ulassin. Isterseniz PM ile cep numarami isteyebilirsiniz.

Siteyi kesinlikle 1-3 aylik, kopya yapistir ve spin icerikli sitelerle karistirmayin.
Sitenin icerigi Ozgun ve Duzgun olup, bazilari tarafimdan bazilari ise kendi alaninda uzman kisiler tarafindan hazirlandi. Evet, yanlis duymadiniz, kendi alaninda profesyonel olup ABD, yeni Zelanda, Avustralya ve Ingiltere gibi ulkelerde yasayan ve o sektorde hizmet veren kisiler tarafindan sitemize ozel hazirlanmistir. (Bunu nasil basardigimi ve sizde nasil devam ettirebileceginizi siteyi alan kisiye anlatacagim)


Siteyi alacak kisi sadece siteyi degil, Ayni anda sektor hakkinda bilgiler, icerigin nerden saglandigini ve bircok paha bicilmez bilgi de bizden hediye olarak alacaktir. Bilginin ne kadar Guc ve Kazanc sagladigini biliyorsunuz.


Sitenin kalitesi konusunda fazla laf yapmak istemem, asagidaki resimler her sey kanitliyor.

Adsense koyuldugundan beri
Agustos ayinda siteye virus bulasmis ve google dan gelen ziyaretciler yonlendiriliyormus. tatilde oldugum icin birkac hafta sonra mudahale edebildim. Agustos dususu o yuzdendir.
Adsense Subat-Aralik Goruntusu icin TIKLA
Sadece Aralik Ayi Adsense

Tanitim Yazilari
Ayni anda sitede tanitim yazilari yazdirmak isteyenler oluyor. kaliteli makaleleri kendileri hazirlayip icerikte 3 link gecmeyecek sekilde tarafimiza gonderiliyor. Her tanitim yazisi icin 20-30-50$ alinmaktadir.





Alexa
Gorebileceginiz gibi site alexada iyi biryerlerde. Herhangi bir hile yapilmadi, ozel calisma yapilmadi.


Trafik
Site icin herhangi ozel bir SEO calismasi yapilmadi, link satin alinmadi.


Icerik
Siteye girilen makale sayisi. Girilmeyi bekleyen 5 makale var ve her gun 3-5 makale geliyor. Bu makaleler sektorde hizmet verenler tarafindan sitemize ozel hazirlaniyor.


Gereksiz PM isteyenler:
Narkoz - Sirf meraktan soruyor ve siteyi 2-3 aylik sitelerle karistirip x6 satmalisin diye fikir veriyor.
Ticarisohbet - Ayrica site bilgisini isteyip de sonra yok butcem yok, yok indirim yaparmisin gibi sacma nedenlerle gelenleri kara listeye ekliyorum demistim. Aynen oyle oldu.
sirinbaba - Sozde ortagiyla konusup donecekti. Donen olmadi 2 gunde. Pmlere de cevap vermiyor forumda aktif olduguna ragmen.
..... Digerler buraya eklenecek
..... Digerler buraya eklenecek