Selamlar,
etkinlik var tam aramada 14. sıradasın 400bin sayfa geçmişsin..
domainin eski olmasının etkisi olabilir 4 kere düşmüş sandboxtamıki dedim ama değilmiş.
yalnız kelimenin tbm düşükmüş Orta 5.400 3.600 0,96 TL
arama eğilimleride kış aylarında düşüşte
arşivden görüldüğü üzere önceden de niche çalışmalar yapılmış. düştüğüne göre kazandırmamış yorumu yapılabilirse de belli olmaz bu işler.
bunu tutturursun yan kelimelerden kazanırsın nasip.
şunu alsaydın daha iyi olurdu düşük 8.100 6.600 10,08 TL aramasıda tbmside daha yüksek senin kelimeden daha kolay görünen bir kelime "hızlı sonuç detaylı incelemedim"
bilmeyenler için domaininizi almadan önce adsense yayınlarını bu sayfada gördüğünüze emin olun
http://ctrlq.org/sandbox/
hatta şöyle bir liste yapalım
1) niche bul (arama hacmi, tbm, sayfa hacmi, rakip analizi)
2) domaini seç, çoklu hedefleme yapma şansı var mı bak
3) boştaysa arama motoru ve adsense banı var mı kontrol et
4) arşive bak önceden alınmış mı kontrol et, düşmüş ise neden araştır
5) satın al
bişey atlamadık inşallah..
herkes için bilgi paylaşımı yapacak olursak;
kalıcı bağlantılardan /category/ kelimesini /blog/ olarak değiştir.
hostun amerika olması belli durumlarda etkili olabiliyor ama ingiltere iyidir senin için
temanı muhakkak değiştir anasayfada h1 h2 tagları yok.
html5 tema kullanmak avantaj. güncelleştirmeyle gelen twetnty twelve geçebilirsin.
tema seçimlerinde sidebar sağda olsun.
aslında benim bir temam var tıklatma garantili diyebilirim satmayı düşündüğüm ama şu ticaret olayına ısınamadım bir türlü. para kazanmak mı istemiyorum nedir :-)
15 yıllık bilgisar kullanımı ömrümde gezdiğim niche site, gördüğüm adsense temanın haddi hesabı yok toplamda 3 ya da 4 kere reklama yanlışlıkla tıklamışımdır. biri bu hazırladığım temadaki yerleşime ait. dalgınlık değil elimin kazara gitmesi filan değil yani resmen sitede geziyormuşcasına tıkladım :-) ben tıkladıysam herkes hayda hayda tıklar diye düşünüyorum ama açıkcası testte etmedim yalan olmasın.
bu arada türkçe sitelerden çıkarken özellikle reklama tıklayıp çıkmaya çalışırım. türk kardeşlerim kazansın diye herkesede böyle yapmasını tavsiye ederim. google yeterince kazanıyor birazda kardeşlerimiz kazansın.
konuya dönersek yazıların google görünümleri seo uyumlu değil hangi seo eklentisini kullanıyorsun keza eksikler var.
makaleleri kendin mi yazdın? başkasına yazdırıyorsan türk mü yabancı mı yabancıysa nereden?
backlink göremedim ama almadın değil mi hiç?
herkesle paylaşamayacağım sitene özel bilgiler için mail adresini öm atarsan acil yapman gereken bir kaç işlem var onları göndereyim. tabi kazanmak istiyorsan yok hobi benimki diyorsan acil bir durum yok :-)
düşük 8.100 6.600 10,08 TL bu kelimeyi istersen com boş alabilirsin ya da aynı kelime üzerine var olan sitenden de çalışabilirsin sana kalmış. hedefleyebileceğin başka kelimelerde var. inceleriz
ama yinede 10tl yazıyor diye kazanma garantisi veremem çok farklı durumlar çıkabiliyor
https://www.r10.net/google-optimizasy...2-tiklama.html
şu konumda göreceğin üzere 11 milyon kere görüntülensede gelen olmayabiliyor sitene..
hafiften uzun oldu niye dersen kanım ısındıda ondan, güvenip kelimeni söylemişsin kimse yapmaz. teşekkürler
acil dışındaki bilgileri bugün atamam ama incelerim ara ara
Not;
yukarıdakileri zaten biliyor olabilirsin/iz ukalalık, çok bilmişlik etmek istemem kimseye karşı.. yanlışımız varsa kusura bakma/yın.
Son olarak;
Rabbim cümle kardeşime helalinden hayırlı rızıklar nasip etsin inşallah. Amin.