tasarimmarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba öncelikle Kendisi Ofisimizi ziyaret etti. Gereken ağırlamayı yaptık. Ancak Belirtmiş olduğu kelimeler ; Örneğin "Nakliyat" ve Bunun alt kelimeleri, İstanbul nakliyat,evden eve nakliyat gibi kelimelerde bizden talepleri oldu. Bende Web sitesinin şifrelerini talep ettim. Ancak daha nceki çalıştığı firmalar oldukça basit bir asp sistem kurmuşlar ve veritabanına şifre koymuşlar. önceki çalıştığı firma bu müşterimize destek vermek istemedi. haliyle bizde müşterimize şifreler olmadan sitenin içine gereken düzenlemelerimizi yapamayacağımızdan Bu şekilde başarılı olamayacağımızı belirttik. Aradan bir kaç gün geçti tekrar aradı. "Siteye içerik eklemeden çıkartamaz mısınız ? " diye sordu. Bende "Yapılabilir ama Tam olarak garanti veremeyeceğimizi söyledim. Kendiside illa çalışma yapmamızı istiyor. Bizi sevmiş İllada sizinle çalışıcaz diyor. En son ben site analizini çıkartıp döneceğimi söyledim. Halada dönmedim tabi Sebebide Emin olmadığım bir işte iyice düşünmeden evet demek istemediğim için sadece
Anladım. Evet gerçekten kendisi bu konuda çok ilgiliydi. Fakat, elde olmayan sebepler ve illaki işlere engel olmak için bilinçli çıkartılan sorunlarda olacaktır.

umarım en kısa sürede sorunlar halledilir. Kararınızda da bence en doğrusunu yapıyorsunuz, sizin elinizde olmayan sebeplerle sonrasında müşterinin madur olmaması için bir işe kalkışmamak elbette en mantıklı karardır. Zira, paradan daha önemli olan itibardır.

İyi çalışmalar.