Merhaba r10,

Uzunca bir yazı olacak lütfen okuyun.

Bu konuyu açma sebebim 1 aydır kafamda kurduğum proje hakkında sizlerden destek almak.

Ben 12.sınıf anadolu öğretmen lisesi öğrencisiyim. Gerçi bölüm yok ama ben eşit ağırlık dersleri alıyorum.

Hukuk düşünüyorum. Sınıfımda ve çevremde oldukça çok hukuk düşünen var.

Bende hem kendi çabalarımı anlatmak, hemde diğer arkadaşlardan yardım almak için blog kurmayı planlıyorum.

YGS/LYS ders çalışma, takıldıkları noktalar vs destek olmak, ayrıca başkalarınında fikirlerini alarak geniş bir alana siteyi yaymayı planlıyorum.

Haliyle dersaneye gitmeyen öğrenciler var. Benim bir arkadaşım daha ygs lysde hangi konular, hangi dersler çıktığını bile bilmiyor. Şaşırdım.

Sohbet havası içinde hayatımızın üniversite yolunca geçen saatlerini paylaşabileceğimiz bir portal oluşturmayı planlıyorum.

Olum, git ders çalış diyenler olabilir. Ben tabuları yıkmak istiyorum. Dersaneme düzenli olarak gidiyor, arada sırada kaçıyorum. Açıkçası dersane beni bunaltıyor çünkü dini zorlamalara gelemiyorum.

YGS 290 ile başladım ilk denemem. Daha sonra 320, 340, 380, 415,433e kadar gitti. genelde dersanede 30. vs olurdum son 4 sınavdır birinci oluyorum ve bu durumu kendimce bir başarı olarak görüyorum.

Ailem bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için bilgisayarı vs. kapatmayı, interneti kapattırmayı düşündüler fakat dedem sağolsun engel olduk. Kazanacak çocuk böylede kazanır, dedi ve bana tekrar umut verdi.

Dediğim gibi düzenli bir çalışma programım yok fakat eksiklerimin farkındayım ve kapatmaya çalışıyorum.

İşte böyle böyle hukuk yolunda maceralarımı anlatacağım. Güzel bir kaynak olacak.

Siz ne düşünüyorsunuz?