yeni güncelleme ile gelen ses problemini halledene kadar programı çalıştırmayacağım.
çalışma ayarlarına tıklıyorum ama açılmıyor. belki oradan halledeceğim ama açılmıyor.
Hocam tepkinizde haklısınız ancak daha önceki sürümde yazılan ses engelleme kodlarımız maalesef ses olayında % 100 başarılı değildi ve çok sayıda kullanıcıdan bu konuda şikayet alıyordum bu ses sıkıntısını gidermek adına programa sesi engelleyen farklı kodlar eklendi mecburen
Bu sesleri oynatma yüzünden çok sayıda kullanıcımız programı kullanmak istemediklerini tamamen sessiz olursa kullanacaklarını belirttiler
Bu mecburiyetlerden dolayı bu versiyonda bu işi kökünden çözmek için gereken kodlama yapıldı
Bu durumda sadece bazı xp sistemlerde ama hepsinde değil sizin dediğiniz bu sorun yaşanabiliyor ancak windows vista windows 7 ve windows 8 sistemlerde bu konuda bir sıkıntımız yok
Programı kullanan üyelerin sadece % 17 si xp kullanıcısı ve geriye kalan % 83 xp üzeri işletim sistemleri kullanıyorlar
Bu durumda bu önlemi almaktan başka da çaremiz kalmadığını belirtmek isterim
Ancak şunun sözünü size veriyorum elimdeki iş yoğunluğu yani programın yeni özellikleri ile ilgili olan iş yoğunluğu azaldığında bir xp makine kurup bu olayı çözmek için elimden gelen çalışmayı yapacağım
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederi hayırlı olmasını dilerim
Saygılarımla
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:59:16 -->-> Daha önceki mesaj 15:57:15 --
hocam eğer sesden rahatsızsanız, ses ayarlarından programın simgesini görüceksiniz oradan ses dalgasını kapatın bukadar...
Programı kapatmanıza gerek yok...
iyi çalışmalar..
Hocam arkadaşımız programın ses çalmasından şikayetçi değil zaten program sıfır ses ile çalışmaktadır
yartasi arkadaşımızın sıkıntısı program çalışırken sistemin seslerini tamamen kısıyormuş onu söylemek istiyor
Ben en kısa zamanda nasıl kısıyorsa o şekilde de geri açacak sistem üzerinde çalışacağım inşallah