ücretsiz kardeşim,
Güzel olmuş gercekten
Örümcek ten wp ye gecmeyı düşünüyorum nasıl olur kı
Wordpress için böyle temalar varken, başka bir script kullanmak hiç akıllıca değil bence, Wordpress'in SEO konusundaki gücü hiç bir yazılım ile kıyas edilemez ve wordpress kullanırsanız hiç bir zaman hiç kimseye mahkum olmazsınız. Ben bugün varım yarın belki yokum, sen ortada kalmazsın, çünkü kullandığın sistem wordpress, dilinden anlayan milyon tane insan var, herşeyi nasıl yapacağın milyon tane sayfada yazılı. Ama özel scriptin sahibi yarın olmazsa işiniz zor...
Onun için her zaman şunu derim; "Yol almak istiyorsan ya yazılımcı kendin olacaksın ya da Açık Kaynak yazılım kullanacaksın..."
Ayrıca, bundan 4-5 yıl önce kaç tane wordpress film/dizi sitesi vardı? belki bir elin parmağı kadar. Hepimiz özel dizi / film scriptleri kullanıyorduk. Çünkü Wordpress için dizi/filme uygun temalar yoktu. Ancak sonra Wordpress için dizi/filme uygun temalar çıktı birçok, şimdi bakın, google'da "film izle" diye arayın, ilk 10'un hepsi wordpress. Şu anda bundan 4-5 yıl önce film / dizi sektörü için yaşanan geçiş oyun için başladı, wordpress için adam akıllı oyun teması yoktu piyasada, onun için herkes diğer yazılımları kullanıyordu, ancak artık wordpress için çok kaliteli temalar çıkmaya başladı. Ve oyun sektörüde film dizi sektörünün birkaç yıl önce yaşadığı wordpress'e dönüşüm sürecini yaşıyor artık ve bundan birkaç yıl sonra google'da "oyun" kelimesini aradığımızda ilk 10'deki sitelerin çoğunluğunun wordpress olduğunu göreceğiz, çünkü diğer şartlar eşite, o, şu, bu yazılımla wordpress le mücadele edemezsiniz.
Bugün bu oyunu kraloyun.com'dan ekledim (1. çıkan site 2011'de girmiş o içeriği), yani hem oyunu kraloyun.com'dan ekledim, hem kraloyun.com'dan sonra wordpress siteme ekledim. Kraloyun.com benim sitemden binlerce kez daha kaliteli ve daha güçlü olduğu apaçık ortada, ama kraloyundan sonra kraloyundan eklediğim oyunda google'da kraloyundan üstte indexlendim wordpress yazılım ile. Kraloyun.com gibi benim sitemden binlerce kat güçlü bir site wordpress karşısında aciz kalırken, sen onarcade ile nasıl mücade edeceksin?... Dediğim gibi bu bikaç yıl önce dizi/film sektörü için yaşanan geçiş sürecinin aynısı, bu sürece ilk girenler bugün film/dizi de olduğu gibi yarın oyunda ilk 10 da olacaklardır.