Deae adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşta diye yazdığın domainlerin hepsi reglenmiş durumda, satın almayı bi deneyin bakalım. Ayrıca iyi bir analiz yaparsanız TC domainleri öven tek bir kelime dahi bulamazsınız yazdıklarımda, ben sadece desteksizce sallayıp gelecekten gazel okuyanlara yorum yapıyorum. Son olarak domainin nereye ait olduğu değil nasıl kullanıldığı önemlidir.
Dikkat ederseniz, domainler boşta demedim direkt olarak. KİMİSİ BOŞTA, KİMİSİ YATIYOR. Dedim.

Düşünsenize, adam aylar önce ya da yıllar önce www.OYUN.tc gibi jenerik bir domain alıyor ve iş yok. Ya da tatil, haber vb. domainler keza öyle... Hepsi işsiz, işsiz duruyor. Bu kadar jenerik .TC domainden biri en azından iş yapmaz mı yahu

Hem, bana göre yanılıyorsunuz. Domainin nasıl kullanıldığı paraya bağlıdır. Örneğin, www.yakala.co sırf paralı ellerde diye iş yaparken. www.tatil.co ve www.haber.co domainler kim bilir kimlerde boş boş duruyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:43:12 -->-> Daha önceki mesaj 22:41:26 --

voLwy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber.TC bana ait, zaman bulamadığım için ilgilenemiyorum. Ama değerli bir alan adı olduğunu düşünüyorum. Gelen giden yorum yapıyor alan adı uzantısı hakkında bilgisi olmadan. Bu arada boşta durur yada durmaz. Bu onun değersiz olduğunu mu gösterir?
haber.tc ilgisizlikten, tatil.tc parasızlıktan, oyun.tc reklamsızlıktan, kadin.tc bilgisizlikten... Bu kadar baba jenerik domainlerin hepsimi boşta yatar yahu. En azından biri gözde olmaz mı