Hocam bende adsenseye yeni giriş yaptığımda bu konuları çok merak ediyordum. Şuan sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Bi arkadaş kimse ne kazandığını söylemez demiş ama ben buna katılmıyorum. Ortalama 300 tl kazanıyorum eğitim sitesinden.
Adsensede kazanmak istiyorsanız devamlı güncel ve gerçekten bilgi ile dolu içerikler hazırlayın. Siteniz sadece reklama dönük bir site olmasın. Yani birisi bir kelime ile ilgili bilgi aradıysa o kelime ile ilgili gerçek ve tam bilgi sizde olmalı.
Kadın siteleri yemek siteleri mobilya siteleri zebil gibi. Mutlaka konu aynı olsa bile içeriğe özen gösterin. Devamlı güncel tutun. özellikle edu linkler bulmaya çalışın. Site gelişmeye başlayınca meyvelerini toplayacaksınız buna eminim.
Ama çoğu şey emek vermekte ve bu işi bilerek yapmakta. Ben gerçekten bu işe çok kafa yordum. Neyi nasıl yapmam gerektiğini çok araştırarak yaptım. Özellikle sitemin konusuna yoğunlaştım ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarına göre hareket ettim ve kazanıyorum. Şuan kimilerine göre az kimilerine göre çok kazanıyorum. Ama şuan zaman ayırabilsem daha çok kazanabileceğime inanıyorum.
arkadaş doğru söyluyor yapacak tam yapacaksın kafa yoracaksın.