Merhaba arkadaşlar, benim online oyunlar üzerine bir forum sitem var. Forumdaki arkadaşlarla blog sitemiz için yaklaşık 300'e yakın makale yazdık. Sitemiz çok iyi gidiyor ancak zamanımın olmaması sebebi ile son 15-20 gündür eklenen makaleleri bile onaylayamıyorum. Siteyi alacak kişinin aklında sorular kalmaması için alt bölüme detaylı açıklamalar yazıyorum.

DURUM; Site henüz satılmadı

FİYAT 1.500 TL 'ye düştü
Makale Sayısı Arttı; Tüm (354) | Yayımlanmış (175) | Taslak (35) | Kontrol bekleyen (144) |

Site fiyatı; Aylık 180 tl kazanan sitem için x10 istiyorum. Yani 10 aylık kazancı olan 1.500 TL.

FLASH Oyun
sitesi değildir.

Not; İtraderlerinde site alım satım olmayan veya düşük itraderi olan kişilere pm atılmayabilir, kişisel algılanmasın lütfen. İndirimde talep etmeyin, site satılmasa da hayırlısı derim. Kazanmaya devam ederim...

300 özgün makale, sitenin hiti kesinlikle patlamaz.
Tüm makaleler özgündür. En az 150 kelime ve aralarında 1000 kelime olan makaleler vardır. Ödül ve rep karşılığı yazılan makaleler. 180 makale ekli, 120 makale eklenmeyi bekliyor. Taslak şeklinde bulunuyor. Günde 2 tane yayınlasanız 2 ay makale yazmanıza gerek kalmaz. + bu makaleler eklendiğinde sitenin aylık gelirinin 300 TL'den yukarı olacağını düşünüyorum. Zaten siteyi sattığım arkadaşı msn eklerim, bu hedeflerin hayal olmadığını 1-2 ay sonra görürüm Yani bir site alıp 5k hiti görüp diğer gün 500'e düşme durumunu yaşamazsanız. Bu sitede böyle birşey olmaz.

Kazanç
En son ay 94$ kazandı Adsense'den. Önceki ay 90$ ve ondan önceki ay 63$ kazanmıştır. Bu siteyi alan kişi hiç konu eklemese bile her ay 100$ garantidir. Tüm makaleler özgün ve legal içeriktir. Full oyun, serial vs.. kesinlikle yoktur. Ayrıca tanıtım yazısı vs. alarakta kazanabilirsiniz, ya da online oyun firmalarından reklam alabilirsiniz. Ben hiç uğraşmadım.

Niye satıyorum?
Yukarıda da dediğim gibi zaman ayıramıyorum. Şu an takı sitem üzerine çalışmalar yapıyorum. Açıkcası daha fazla kazanabileceğim tık başı yüksek kazanacağım bir siteyle uğraşmak daha mantıklı geliyor. Bu siteyi satıp geliriyle takı sitem üzerine makaleler yazdırmayı düşünüyorum. Acil ödemelerim yüzünden de bir nevi satmak zorundayım.

Genel Bilgiler
Site adresi: Özel Mesaj
Site ücreti: 1.500 TL (10 aylık adsense geliri)
Sitenin aylık getirisi: 170 TL en son ay adsense geliri.
Sitenin açılış tarihi: 5 ay oldu.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun hileleri, oyun tanıtımı vs.
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hafta sonları 1.500 tekil, Hafta içi 1.000 tekil hit.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 ay - Pr3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik Wordpress
Hosting dahil midir: 1 ay idare ederim.
Banlı olduğu sponsor var mı: -
Banlı olduğu arama motoru var mı:-
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -