Merhaba arkadaşlar... Kendi sitelerime yaptığım ve gayet olumlu sonuçlar aldığım bu güzel çalışmayı sizlere sunuyorum... Genel olarak toparlayıp paket şeklinde yaptım, dilerseniz siz tek tek istediklerinizi de satın alabilirsiniz...
Sitemiz şuan yapım aşamasında, ileride sitemiz üzerinden siparişlerinizi de sorgulayabileceksiniz...
Çalışma Yaptığım Bazı Sitelerden Referanslar
1 Özgün Makale
500 Sosyal İmleme
350 Forum Tanıtımı
100 C-Class IP Siteden Tanıtım Yazısı
400 Blogspot Siteden Tanıtım Yazısı
20 Paravan Blog (PR3-9)
100 EDU Makale Backlink
200 Türkçe Dizin
250 Ziyaretçi Defterine Kayıt
3.000 Whois Backlink
3.000 Dizin Kayıt
100 Web 2.0 Backlink
100 RSS Sitelerine Kayıt
Kişiye Özel E-Mail
50 Ping Servisinde Ping
Detaylı Rapor
Yapılan işlemler
İsterseniz ana sayfanıza, isterseniz alt sayfalarınıza toplam 500 pligg sosyal imleme çalışması yapılır...
Tam 100 adet Türkçe C-Class IP sitede tanıtım yazınız yazılır. Herhangi bir program kullanılmadan elle (manuel) yapılır. Sadece bunu için bile bu paket satın almaya değer
Kaliteli 350 adet forumda tanıtım makaleniz yayınlanır. Herhangi bir program kullanılmadan elle (manuel) yapılır.
Siteniz için kaliteli bloglardan paravan blog çalışması...
PR değerleri 1-6 arasında rss kaydı sitesine sitenizin feed adresleri eklenir.
Siteniz için kaliteli dizin sitelerinden dizin kaydı çalışması yapılır.
Yine siteniz için Türkçe dizin kaydı çalışması yapılır.
Raporlar 3-7 gün arasında teslim edilir.
Piyasa fiyatı 200 lirayı bulan bu eşsiz çalışma kısa bir süre için sadece
125 Lira ...
Ödeme : AKBANK - MİSLİ - PAYPAL
Sitenizi tam 350 forumda reklam ediyoruz

. Tanıtım yapılan siteler tamamen farklı sitelerdir... Tanıtıma izin veren sitelerdir... Sitelerin tamamının dili Türkçe'dir. Siz de sitenizin 350 forumda reklamının olmasını istemez misiniz ? Üstelik tanıtım makalenizi de biz yazıyor;
ÜCRETSİZ !!! https://www.r10.net/sosyal-link-borsa...im-ltltlt.html /////////////////////////////////////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////
★★★ SOSYAL İMLEME ★★★
Sosyal imleme siteleri genellikle dünya çapında önemli değere sahip olan sitelerdir. Sosyal imleme sitesi üyelerinin yolladığı linkleri ana sayfasında listeleyen site demektir.Esasında insanların beğendiği linkleri başkalarıyla paylaşması için kurulmuştur bu siteler. Mantıkları güncellenen içeriklerin paylaşımıdır. Linklerinizi bu sitelerde paylaşarak bir nevi insanlara sitenizin reklamını yapmış oluyorsunuz, onların beğenisine sunuyorsunuz. Arama motorları da sizin linklerinizi dünya çapında büyük siteler oldukları için anında görüyorlar ve anında indexliyorlar. Buda sizin sitenizin index hızını artırmada ve arama motorlarındaki değerini artırmada önemli etkenlerden birisi olmuş oluyor.
https://www.r10.net/sosyal-link-borsa...6089618-a.html /////////////////////////////////////////////////////
★★★ TÜRKÇE ZİYARETÇİ DEFTERİ ★★★
Siz de Edu.tr & Gov.tr & Org.tr & Bel.tr & k12.tr sitelerin de bulunduğu bir çok sitenin ziyaretçi defterinde backlink kazanmak istemez misiniz ?
▒█►★★★ Ziyaretçi Defteri Faydaları Nelerdir?
★ Alexa backlink kazanmanızı sağlar.
★ Trustrank artışı sağlar.
★ Çeviriye düşen sitenizin bu durumdan kurtulmasını sağlar.
50 Ziyaretçi Defteri - 5 
100 Ziyaretçi Defteri - 8 
150 Ziyaretçi Defteri - 10 
200 Ziyaretçi Defteri - 13 
250 Ziyaretçi Defteri - 15 
/////////////////////////////////////////////////////