Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamaninda adam olup da kelime oyunu yapmadan uyarsan musterilerini boyle boyle transfer olacak, devir olacak dersen kimse sorun yasamaz, herkes onlemini alir. sizin de basiniz bu kadar agrimaz.
Ama siz kendinize gore cakallik yapip, kelime oyunuyla, yok altyapi guncelemesi vs vs diye musterilerinize bildiriyorsaniz olacagi buydu. Yukarida Allah var, Ondan bulun ne bulacaksaniz artik. Butun musterilerin maddi manevi zararinin 10 katini Allah sizden cikartir umarim.
Halen ne zırvalıyorsunuz allah aşkına. yeter artık . Benim ne biriyle kelime oyunu oynama ne de kimseyi mağdur etme gibi bir düşüncem olmadı olmazda.

Müşterilere haber verilmemiş olması benim hatam olabilir , Bunu her seferinde tekrarlamanız durumu değiştirmez.

Yukarıda Allah var evet , ve benim nasıl biri olduğumu siz bilmesenizde allah biliyor Emin olun.

Şuan müşterileri mağdur eden ben değilim , XNET. Bana yüklenmeyide bence bırakın artık.

Benim daha önce defalarca tek başına yaptığım bir işlemi , XNET Ekibi ile yapamıyorsa bundada benim yapabileceğim bişey yok artık.

Şuan WHMCS sistemine bile girişim engellenmiş durumda. Yani Şuan ufak bir problemi olan müşteriye bile yardımcı olma şansım sıfır durumda