Bu yüzden Domainlerinizi Amerika register firmalarından yapmalsınız diye düşünüyorum?
Bu video haricinde Giriş Seviyesi Başka Avukatlarında ALan Adı uyuşmazlıkları konusunda Video'larını bulabilirsiniz, o avuktlar bu hocamız kadar bilmeden açıklamalarda bulunmuşlar , eğer referans olarak alacaksanız sadece bu video yu dikkate alın.
Ben'de bazı alan adları var Halen Dava Açmadılar, keşke dava açsalarda WIPO tecrübem olsa diye bekliyorum ama malesef bir girişimde bulunan daha olmadı.
Size mesaj atan kişi'yi bilgilendirmek bilinçsiz bir davranış olmuş, WIPO tek değil zaten bu konuda, Hakınızı aramak için istediğiniz kuruma başvurabilirsiniz demeniz daha uygundu. Bilinçsiz şekilde bilinçsiz ve yetkisiz kurumlara dava açmaları sizin yararınıza olacaktı, sağlık olsun.
Godaddy'e de güvenmeyin Godaddy Koruyucu görev üstlenmez, sadece türkiyedeki zorlamaların olmaması dan bir nebze daha güvenlidir kesin bir güven sağlamasın.
Uzak Doğu firmlarına taşıyacam böyle bir durumla karşılaşırsam hem Internatinal Dil Sıkıntısı Yaşanması hem sürenin uzatılması acısından.
Şuanki deneyimlerim Makelleri çevirmek, emin olun 100$ a siz yine kazanırsınız ama onlar 3k-4k$ zarar 'a sokmak size bir zarar getirmez. Oyun u doğru oynayın eğer haklı iseniz, ticari unvan veya firmaya zararınız dokunmuyor ise.
WIPO bildirisi gelince de savunmanızı hangi dilde yapacağınızı bildirim süresini kaçırmayın, sonra sıkıntı yaşarsınız.