Xaiman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO dan gerçekten anlayan adam bunun eğitimini verir mi diye kendi kendime soruyorum. Uzman kişi sizce 99 tl'yi gözü görür mü? Açar en baba sektörlerden siteleri geçer başlarına hepsini ilk sayfaya taşır zaten paranın kralını görür o zaman. Bence bu tarz eğitimler hava civa internette rasladığımız efsaneleri anlatan seminerlerden başka birşey değil !! Bir varmış bir yokmuşları anlatarak 99 TL leri cebe indirin bakalım az sonra forumun BOSS ları damlayıp SEO dersini burada verirler :P la havleee...
Bu konuda size katılmıyorum.Dediğiniz gibi olsaydı seo firmaları denen bir şey olmazdı.Ülkemizde belki seo hizmeti veren yerler sınırlı olabilir ancak yurt dışında bu oldukça yaygın.

Diğer yandan seo uzmanı olmak demek parayı çuvalla götüreceğiniz anlama gelmiyor.Seo yani arama motorlarında yükselmek tamamen maddiyata dayanan birşeydir.Siz istediğiniz kadar iyi seo bilin rekabeti yüksek bir kelimede ilk sırada olmak için paraya ihtiyacınız var.(tanıtım yazıları, kaliteli yerlerden backlinkler vs...)

Bu yüzden bu şekilde eğitim veren yerler olabilir ve çokta normaldir.