Kayıt yeri : isimtescil.net
Kayıt Baş : 2005
Kayıt Bitiş : 2013
Pagerank : 0
İstenilen : Teklif Usülü
Teklif Aralığı : XXX TL
Her hangi bir ban ve satış engeli bulunmamaktadır.

TÜRKİYE' DE BİLİNEN MUHENDİSLİKLERDEN BAĞZILARI

Bilgisayar mühendisliği · Biyokimya mühendisliği · Biyomedikal mühendisliği · Biyoteknoloji · Cevher hazırlama mühendisliği · Çevre mühendisliği · Deri mühendisliği · Deniz teknolojisi mühendisliği · Elektrik mühendisliği · Elektronik mühendisliği · Elektrik ve elektronik mühendisliği · Elektronik ve haberleşme mühendisliği · Endüstri mühendisliği · Fizik mühendisliği · Gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği · Gemi makineleri işletme mühendisliği · Genetik mühendisliği · Gıda mühendisliği · Harita mühendisliği · Havacılık ve uzay mühendisliği · İnşaat mühendisliği · İşletme mühendisliği · Jeofizik Mühendisliği · Jeoloji mühendisliği · Kimya mühendisliği · Kontrol mühendisliği · Makine mühendisliği · Maden mühendisliği · Matematik mühendisliği · Mekatronik mühendisliği · Metalurji ve malzeme mühendisliği · Meteoroloji mühendisliği · Mücevherat Mühendisliği · Nükleer enerji mühendisliği · Petrol ve doğalgaz mühendisliği · Peyzaj mimarlığı · Orman mühendisliği · Otomotiv mühendisliği · Seramik mühendisliği · Ses mühendisliği · Tekstil mühendisliği · Telekomünikasyon mühendisliği · Uçak mühendisliği · Uzay mühendisliği · Üretim mühendisliği · Yazılım mühendisliği · Ziraat mühendisliği

TOPLAMI 70 'in üstündedir.

SATIŞ DETAYLARI

- Ödemeleriniz , Garanti Bankası / TEB / İş Bankası üzerinden kabul edilmektedir.
- Uygun rakama ulaşıldıktan sonra son teklif süreniz 48 saatir.
- Resmi teklifler konu başlığı altından kabul edilmektedir.
- Ödeme süresi anlaşılan süreden sonra 48 saattir.
- Teklif usülü gereği siz kendi gönlünüzden geçen rakamı verin benim gönlümdeki bana kalsın, rakam uygun olursa vericem.
- Forum dışı iletişim : Microsoft@Microsoft.com.tr msn adresinden iletşime geçilebilir.