Ustad, benim de esim klinik psikolog. Bu isi kurumsal bir cizgide yapmanizi oneririm. Yoksa basinizi dsvalardan alamazsiniz. Basinizda planlama icin bir endustri muhendisi, yonetim icin de bir psikiyatr olmazsa, caniniz yanar benden demesi. Guvenolir bir kurumsal cizgide kaliteli bir yonetimi olusturmaniz gerekli.

Misal, sizi intihar etmek uzere olan biri arayacak ileride. Ve gorusmeniz sonunda kotu bir sonucla karsi karsiya kalirsaniz ne olur, bunlarin muhasebesini yapin.
Bir de psikolojik danismanlari bu ise bulastirmayin pek fazla. Onlarin psikolog olmadiklarin bastan Aciklayin ya da.

Ha bu arada boyle bir projenin % 25 ine 100.000 tl verebilecek bir babayigit, daha mantikli olani yani, kadroyu kurup kendi ekibini daha ucuza kurabilir. Yatirimci fizibilite ister. Geri kalan % 75in simdiki degerine gore sizi butcelendirebilir. Daha fazlasi onun insafina kalmistir.

Sen 100bin ver benim sirketim degerlensin, % 25 seni n olsun % 75 benim diyorsaniz, boyle bir dunyanin olmadigini belirtmek isterim.