Futbol ile alakalı bir sitemiz var. Bu siteye maç özetleri v.s koyuyoruz. Aynı anda 400 üye bir videoyu izlerken kasmaya başlıyor. İlerisinde düşünerek şimdilik iyi bir servera geçmeyi planlıyoruz. Videoları barındıracağız bu sitede, iframe ile kendi sitemizde göstereceğiz. Bunun için anlık 5k+ üyeyi kaldırabilecek, ileride de paket yükseltmek gerekiyorsa bunu sağlayabilecek bir firmadan hosting almak istiyoruz. Sitemize her zaman o kadar fazla kimse girmiyor ama özel bir video olunca reklam verdiğimiz facebook hesaplarından tıklama yapıldığında haftada 2-3 kez 3-4 bin kişi aynı anda online olup videoyu izleyebiliyor. Diğer zamanlarda maximum 200-300 kişi izliyor zaten.
Ayni problem bende de va suan icin arama yapiyorum arastiriyorum isinde uzman ve tercubesi olan yillarini vermis saglam bir alt yapiya sahip ayni zamanda host problemi yasamayacagim kalitede odun vermeeycek bir firma istiyorum.
Merhaba
Sizin için şu paket kurtarır, bu çalıştırır diyemiyorum. Özel bir altyapı oluşturmamız gerek.
Daha öncesinde ***** bir network için video altyapısı oluşturmuştuk, 2-3k online oluyordu.
Tanınmış bir dizi izleme sitesine 500-600 izleyici online olan bir altyapıda oluşturmuştuk.
Ancak diziler 300 mb uzunluğundayken diğer müşterimizin videoları 15-20 mb boyutlarındaydı
ve birbirinden tamamen farklı konfigurasyonlarla hazırladık.
İletişime geçerseniz birkaç istatistiksel veri soracağım. Problemsiz bir şekilde barındırabileceğimizi
düşünüyorum.