Merhaba,
Öncelikle kurumsal olmadan kalkışacağınız bu işte, başınızı ağrıtacak en büyük sorun ileri zamandaki maliye ve hukuki sorunlar olacaktır.
* Reklam firmalarında , bilirsiniz ki bazı kesintiler yapılıyor. Bu kesintiler, kdv + stopaj kesintileri. Bu kesintileri yapmadan, yayıncılara ödeme yaptığınızı varsayarsak ;
- İyi reklamverenleriniz olmadı sürece sistem çarkı dönmez.
- Reklamveren yelpazenezi genişletmek durumundasınız, belirli bi zaman sonrası yayıncı sitesinin ziyaretçilerini rahatsız eden reklamları kaldırabiliyor.
İlk aşamada , tık başı ödeme yapılan reklam türlerini aktif edecekseniz; şuanki piyasasına göre 0.10-0.20 arası oranlar seçerseniz çok fazla tercih edilirsiniz.
1000 gösterim başı reklam türü için 1.50-1.75 TL oranlar tercih edilme katsayınızı arttırır.
Sistem olarak , belirttiğiniz özelliklerde sistem zaten şuan internette geziyor

Yabancı bir sistem önerebilirim ilgilenirseniz, ben lisanslı olarak 9 ay kullandım ve tek sorun yaşamadım.
Sunucu olarakda , teknik özellikleri açısından gerçekten yüksek performanslı bir sunucu tercih etmelisiniz.
Zaten konuda o işi yapan arkadaşlar bilgi verecektir.
Ve, en önemlisine gelelim hocam ;
* "Keskin sirke, küpüne zarar verir." Gaza gelipde, heyecana kapılıpta bu işlere kalkışmayın, sonu kesinlikle hüsrandır ve kaçarı yoktur
Başarılar...