ImyJadem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Bu olayın sen hiç bir yerini bilmiyorsun bu anlatılanları uyduran zaten Orumjack sen ondan öğrendin,

2. Si Tunahan'a Para gönderen benim 1000 Tl, Dekontuda mevcut yazıları silinmiş şimdi şuan elimde ( İstersen yarın gidip O tarihin dekontunu çıkartırım), daha sonra tunahana foto makinası verdiğimide söylüyorsun, sonra tunahanın beni dolandırdığınıda biliyor olman gerek. Ben tunahanı bulup tunahanın evine gidip ona ulaştıkdan sonra tunahanın bana hacı kop kopu kendi elleriyle verdiğinide biliyoruz. Yoksa ben o sayfayı hocalardan alsam hocaların diğer sayfalarıda giderdi,

Akabinde ben gidip hocalara diyorumki sizden çalmış bana birileri geldi anlattı size ulaşıyorum sayfa şuan bende diyormuyum ? Diyorum.. Sonra tunahan çirkefe yatıp ya yok ben almadım diyor ama sonradan pişman oluyor tutuşuyor hocalara parasını geri ödüyor. Sayfa nerde bende ? Sonra ne oldu bendende gizli adminle aldılar şuan ben o sayfa bağıra bağıra o zaman bende derken Gocunmazken Şimdi niye gizliyeyim aylardır ? Mahkemeye çıktık karakola gittik o zaman korkmadık da şimdimi korkucaz ?

Mahkeme diyorsun ? Sonuç ne oldu haklı olan kim haksız olan kim ? ben burdaysam haklı benimdir.

ALAKANIZ VE HİÇBİR BİLGİNİZ OLMAYAN BİR KONUYLA KANITSIZ BENİ SUÇLAYAMAZSINIZ ! BAŞKA VARMIYDI SUÇLAMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY ?

Buda o dekont bak. Yazılarını keskinleştirmeye çalıştım genede okunmuyor epey bi zaman geçti üzerinden.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:48:19 -->-> Daha önceki mesaj 20:25:53 --

Ve Son olarak, Ne satışlarımla,ne reklam alımlarımla Kendilerine hiç bir zarar vermediğim halde, Yaşadığım Başka sorunları alakaları bulunmadığı içine girmedikleri Olayları Buraya yalan dolanla taşıyıp Hep birlik olup

AMA DELİL KOYAMAYAN. BENİ İŞİMDEN GÜCÜMDEN ALI KOYAN KARAKTERSİZLERE HİÇ BİR CEVABIM YOKTUR.

Forumda yapmadığım geçmişte Olan ve hiç bir alakanız olmayan üzerine Olay ekleyip beni haksız duruma sokmaya çalıştığınız hiç bir olayında Bana bir zararı yoktur, 4 veya 5 Kişisiniz AMA HİÇ BİRİNİZDE KALKIP BENİ DOLANDIRDIN BANA BUNU YAPTIN DEMİYORSUNUZ O'NA BUNA ŞUNU YAPMIŞSIN, DEMEKTEN BAŞKA BİLDİĞİNİZ BİRŞEY YOK, VE BENİ O KADAR İYİ TANIYORSUNUZ HAKKIMDA HERŞEYİ BİLİYORSUNUZ BUNDA BİR ÇELİŞKİ YOKMU ? EĞER BURDA BİRİNE YAPILAN BİR YALNIŞ VARSA O GELSİN KENDİNİ SAVUNSUN DELİLİNİ KOYSUN BEN BIKTIM SİZİN HAYALDÜNYANIZLA UĞRAŞMAKTAN.
Haha. Bu Nasıl Dekont La Nerden Alışveriş Yaptın?