Yandex tutmaz deyip geçmek özellikle bu işin içerisindeki kişilere hiç yakışmıyor. Yeni yetme olmayan arkadaşlar geriye dönüp baktıklarında özellikle teknoloji alanında gelip geçen modaları, farklılıkları daha iyi görebilirler.

Myspace'i, Nokia'sı, hi5'ı, mynet'i.. neler neler değişti şu dünyada, kimler geldi kimler geçti. Facebook şu an en değerli markalardan biri ama geleceği konusunda hiç bir uzman aynı başarıyı sürdürebileceğini kesin olarak söyleyemiyor. Tabi ki yok olmayacak ama trend değiştik sonra büyüklerin bu değişimleri takip edip adapte olmaları lazım ve tümü bunu yapacak diye bişey yok. Sizler de bunu iyi biliyorsunuz.

Artı takıldığım esas nokta şu: Hani bize ait olmayan herşeye b.k atıyoruz zaten ona alıştık zaten ama girin şimdi adsense başlığı altına. Aşağıdaki başlıkları göreceksiniz:
  • Hesabım sebepsiz yere kapatıldı
  • Bu tıklamayla bu kazanç reva mı?
  • Adsenseden önceden ban yedim
  • Adsense 2. Onay sürcesinde sorun
  • Sorunu çözene 50tl
  • Adsense'den para kazanamayanlar
  • Daha önce adsense'e kabul edilen site şimdi kabul edilmiyor?
gibi devam ediyor. Tabi ki yaşanan sorunlarda adsense kullanıcılarının sorumluluğu vardır, ama bir yerde onlara mahkum duruma düşüldüğü için adamlar daha rahat davranabiliyorlar.

Eee, ne alaka abijim? diyenler durup bir düşünsünler alakayı. Adamlar vazgeçilmez olduklarını bildiği gibi daha az tolerans gösteriyorlar sizlere. Halbuki bir alternatif yaratılsa sizlerin de kazançları yükselecek kullanıcılara sunulan hizmetler de güçlenecek..

Biraz da konuya bu yönle bakmak lazım diye düşünüyorum. Artı düşünün, adamlar Türkiye'ye yatırım yapmışlar. Bu bizlere bazı güzellikler yapmakta istekli olduklarını gösterir. Tabi ki babamızın hayrına değil ama bu bile bir artıdır.

Ben site reklamlarından para kazanan biri olsam şahsen böylesi şeylere köstek değil destek olurdum açıkcası. Elimden geldiğince yaygınlaştırmaya da çalışırdım.

Vakit ayırıp okuyanlara teşekkür ederim.