Sonunda Türkiye de de böyle konulara yönelinmesi hoşuma gitti. Advertiser/ Merchant gözüyle de yardımcı olabilirm ben de, email submitler de yanıltıcı lp ler hazırlarsanız 50-100 lead iniz dolmadan büyük olasılıkla optimize-off olursunuz, engellenir offer a erişiminiz ya da fraud yapıyorsanız network ten de banlanırsınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:33:21 -->-> Daha önceki mesaj 22:29:04 --
Şöyle söyleyelim de konu netleşsin o halde. Dün geceki yazımda ipuçlarını vermiştim. Ryan dün öğleden sonra Türkiye'den katılan üyelerine birer (elbette otomatik) e-posta gönderdi. İşte özetle şunu diyor. Ewa Türkiye bölümünü yapılandırıyoruz yardımınıza ihtiyacımız var. Devletinizle görüşüyoruz ve sizinle iş yaptığımıza dair onlara kanıt sunmalıyız sizinle iş yaptığımızı belgeyelen şirketinize ait antetli kağıda şu bilgileri yazarak şu fax numarasına gönderebilirsiniz. Herhangi sorunuz varsa benimle iletişime geçin vs vs... (Elbette bende birkaç arkadaşımla konuşup onlara farklı bir teklifte bulunmak istiyorum)
Bunun anlamı nedir? Ewa Türkiye pazarında ciddi oyuncu olmaya geliyor. Zaten 3000'den fazla offeri var. Onun üzerine 180 küsur ülkenin oferları ile ilgili sağlam iş çıkartıyorlar ki özellikle belli başlı ülkelerin yanı sıra Türk pazarına saldırmalarının anlamı bizler için büyük olacaktır.
Biliyorsunuz Neverblue da geçtiğimiz aylarda başka bir networkün altına girmişti. O grubun da buna yönelik bir Türkiye hamlesi olur mu bilmiyorum ama ewa buraya geliyorsa ki ardından çorap söküğü gibi diğerleri de gelir diye tahmin ediyorum. Hoş hala peerfly ve max arasındaki tatlı rekabetin sonucu da duruma etki edebilir. Max'da suskun olduğu dönemi geride bırakıp Ağustos ayından beri bir dizi hamle peşinde en basitinden geçmişte üyeliğini kabul etmediği kullanıcıları kendi içine çekme derdine düştü ki bazı yasaklı ülkelerin oyuncularını da birebir tel. görüşmede güven kazandıktan sonra kabul ediyor. Para musluğunu açarak hediye işini de oldukça iyi bir hale soktu.
İşte size baştan beri deneyim kazanın çalışın sabırlı olun sistemi anlayın vs vs demekten dilimizde tüy bitmişken bu haber sizi elbette iştaha getirecektir. Birçok networkun buraya gelmesinin sonuçlarını artık kendinize göre değerlendirin. İster reklam işlerine devam edersiniz, isterseniz de ilgili networklere iş deneyimlerinizi, kazanç görüntülerinizi ödeme kanıtlarınızı vs vs yaptığınız işlerdeki güçlü durumunuzu iyi bir plan çerçevesinde gösterip başka bir mecra da yola devam edersiniz. Sonuçta dil konusunda da hala özelden yazan arkadaşlar işin ciddiyetinin farkına varacaklardır. Önünüzdeki yıllarda şöyle diyeceksiniz. Vay be eskiden bu sistemlere girmek için ne zorlukla çekiyorduk şimdi herkes cpacı olmuş. Aynen bunları söyleyeceksiniz.
Son derece kaliteli bir networkun buraya gelmesi Türk CPA'cılar açısından ciddi derecede kutlanacak bir durumdur. Şimdi bu konuyu takip eden kişi sayısı az değil mi? Bu sistem buraya geldiğinde ve tanıtımlarına başladığında forumdaki diğer konular gibi inanılmaz bir cpa muhabbeti dalgası olacak ki, sizler yeni öğrenecek gireceklere artık yol gösterici, yardımcı olacak durumda olacaksınız. CPA'nın c sini bilmeyenlere göre artık hayli fazla şey biliyorsunuz. Karar vermeniz gereken tek şey gelişiminizi hangi yönde ilerleteceksiniz. Zaman daralıyor acele edin
Hadi kolay gelsin...
Ewa şu an altından kalkabileceğinden fazla hızlı büyüyor, ben dahil onlarca publisher (ayda 1-2 k lık affiliate ler değil) cevapsız bırakılıyor ve ödemeleri geç yapılıyor parayı geç ödemek için. Ewa dan bir süre uzak durun derim.
Ayrıca Türkiye pazarında da 1.5 - 2 seneye çok sert değişimler olacak, Ewa ya yüksek bir pazar payı bırakılacağına pek ihtimal vermiyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:42:49 -->-> Daha önceki mesaj 22:33:21 --
Bazı dating firmalar chat trafiğini kabul etmez yada bazı offerlar sosyal ağlardan gelen trafiği kabul etmezler , bu engeli LP yapıp trafiği offera LP üzerinden gönderirsek çözmüş olur muyuz ?
Kısa vadede evet, orta uzun vadede hayır. Anında offer ımdan atardım öyle yapan birini tek bir şikayet gelse bile( Evet müşteri hizmetlerini arayıp chatta bi kız vardı böyle böyle dedi diyorlar), networke gönderirdim affid ini anında banlanırdın, tabi eğer yakalanırsan, şans işi. Chat trafiği advertiser açısından geri dönüşümü en az olan trafik kanallarından biri, o yüzden orta uzun vadede kullanmanı tavsiye etmiyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:44:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:42:49 --
Double meta-refresh ile referrer blanklemiş olursun. Trafik kaynağını saptamaları imkansız.
Offer incentive e izin veriyorsa sıkıntı çıkmaz, vermiyorsa eninde sonunda yakalanırsın ve üzülürsün.