Ah benim güzel kardeşim ah...
Alıntı
Eleştiren arkadaşların haklılığı üzerine konu "makale yazarları" kısmına taşınmıştır. Syg
Yazmışsın diğer konunun altına. Peki sonuç ne?
Hazır makale satışı bölümüne açmışsın bu defa da

Yani gene yanlış kategori güzel kardeşim benim...
Forumda yenisin bilmiyorsun anlaşılan. Bak ben anlatayım sana hangi kategorinin ne işe yaradığını .
ŞU LİNKE tıkladığında makale yazımı ile ilgili bölümü görürsün. Buraya yazarlar konularını açarlar. Makale yazarı bulmak isteyenler de konu açabilirler elbette.
ŞU LİNKE tıkladığında ise, Makale Siparişleri kategorisini görüntülersin. Bu kategoriye belirli özelliklerde net ifadelerle makale yazdırmak isteyenler konu açarlar. Örneğin:
Tatil, turizm, otel anahtar kelimeleri ile 300 kelimelik 20 makale siparişi vermek istiyorum. şeklinde konular açılır oraya.
Şu linke tıkladığında bu konuyu yazdığın "hazır makale satışları" kategorisi açılır. Biz yazarlar boş kaldığımızda karalarız herhangi bir konuda makaleleri veya bir iş iptal olur elimizde kalır makaleler. Bu şekilde hazır makaleleri satarız. Bunları da satarken şöyle konu açarız:
10 Adet sağlık makalesi
3 adet diş sağlığı (175 + 220 + 150 kelimelik makaleler)
5 adet kadın sağlığı....
2 adet cinsel sağlık....
Fiyat: 10 makale için xx TL
Bir de diğer dillerde makale yazımı kategorisi vardır.
ŞU LİNKE tıkladığında açılır. Burada diğer dillerde makale yazımı hizmetini verirken veya talep ederken konu açarız. Çeviri isteyebiliriz. Ücretsiz yardım talep ederken de konu açılabilir tabii o bölümde.