UYARI: Fiyat olarak bir şey yazmak zorunda olduğum için yukarıdaki tutar yazılmıştır. Gerçeği yansıtmamaktadır.Site R10 Klasik Tarzda açık arttırma yöntemi ile satılmaktadır. Yukarıdaki sayaçta bir problem olabilir, sayaç 0'lanmış ya da satış sonlanmış olarak,ya da satıldı olarak gözükebilir. Ancak bunları dikkate almamanızı rica ederim. Tek gerçek, Son tekliften 48 Saat sonra açık arttırmanın sonlanacağıdır. Ve en doğru fiyatı görmek için her zaman son sayfayı ziyaret ediniz.
-------------------------------------------------
Site adresi: PM İsteyiniz
Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı: 100 TL
Hemen AL Fiyatı: 500 TL
Açık Arttırma Bitiş Tarihi: Son Tekliften 48 Saat Sonra
Sitenin aylık getirisi: 20-25$ Adsense + 10-15$ AdF.ly + Alan Arkadaşa Anlatılacak ufak gelirler.
Sitenin açılış tarihi: 10.10.2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Haber - Hile - İnceleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500-2500
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 yıl 2 Ay / PR2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçeriğiyle
Hosting dahil midir: Hayır ancak bir iki hafta idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress ve ücretli tema
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Arkadaşlar siteye şu ana kadar yüzlerce tl yatırım yaptım. Temayı değiştirdim, yeni ayarlar yaptırdım, görselliğini değiştirdim, yeni işlevsel özellikler kodlattırdım. Ancak tabii ki ben bu kadar harcadım, bu kadar isterim demiyorum. Kim de kalırsa, teslim edeceğim Allah'ın izniyle.
Satış nedenime gelince KPSS'ye çalıştığım ve artık zaman ayıramadığım için satıyorum.
Siteyle İlgili Birkaç Bilgi
Arkadaşlar, sitede çok geniş bir hile arşivi bulunmakta. Sırf bu özelliğin bile üzerine giderseniz ve eğer doğru backlink çalışması yapmayı biliyorsanız gelirinizi arttırabilirsiniz. Ben şu ana kadar hiç backlink çalışması vs yaptırmadım. Hile kaynaklarını vereceğim. Günde iki hile girmeniz hitlerinizin seviyesini koruması için yetecek de artacaktır bile.
Haber olarak hiç bot kullanmadım. Ancak siz isterseniz cüzi miktarda fiyata bir bot yazdırabilir ve merlininkazanı, bsc gibi sitelerle anlaşarak bunların haberlerini çekebilirsiniz. Bu şekilde çalışan birçok oyun sitesi mevcut. Ayrıca hiç bunları yapmadan dahi, size devredeceğim Mail adresinin kayıtlı olduğu Ajanslardan gelen Oyun Haberlerini girmeniz bile yeterli olacaktır. Hergün ona yakın haber gelmekte.
İnceleme konusunda ise bir arkadaşımız mevcut. Gönüllü olarak yazıyor. Kendisiyle devam edebilirsiniz. Tabii siz de kendisiyle çalışmak isterseniz.
Aklıma gelenler şimdilik böyle. Eğer sizin sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. En kısa sürede cevap vermeye çalışırım.
Normalde HEMEN AL fiyatı vermeyi uygun görmüyordum ancak iş çok uzadı. Fiyat konuya eklenmiştir. Forum Dışı irtibat: parabelyum@hotmail.com
Alan Kişiye hayırlı olsun. Satış Multidir.
MULTİ 1 MULTİ2 MULTİ3
Konu yukarıda saydığım sayaç problemleri ve bazı arkadaşların konuyu oldukça karıştırması nedeniyle bir kez daha açılmıştır.
Önemli Not 1: Satışa TAFO isimli arkadaş katılamaz, teklif veremez. Kendisinin vereceği her türlü teklif tarafımca geçersiz sayılacaktır.
Önemli Not 2: Satışa teklif verip almayan, teklifini daha sonra editleyen ya da konumu bu şekilde baltalayan arkadaşlar için - geri bildirim kullanılacak ve kendileri report edilecektir.