Arkadaşlar herkesten özürdilerim hafta sonu dışarda oluyorum konuya yazmak için nete girdim yarın herkese ayrıntılı sorularının cevaplarını Pm ile atıcam.Forumdan bir arkadaşa ürün satıldı büyük ihtimal yarın teslim olur oda alıcı olarak yorum yazarsa tarafsız bir satış olmuş olur.Ürünü kendim övmek istemiyorum.
Cihazın imei sorununa karşı garanti veriyor musunuz?
İmei garanti verebilirim ama kargo masrafı astarını aştığı için gerek duymuyorum 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Sorun olması durumda telefoncular 5 tl civarı bir fiyata açıyorlar.
Cihazın İşlemci ve Ram özelliklerini nelerdir?
Dışarı olduğum için özelliklerine bakamıyorum yarın eve geçtiğimde antutu
değerlerini yazıcam şunu söleyebilirim 2 farklı android 4S kullandım geçişlerde takılmalar oluyordu bunda takılmaya raslamadım.Piyasadaki ürünlerden farklıdır + olarak piyasada Multi-Touch olarak satılan çoğu cihazın ekranı ısıya duyarlı ekran değildir.Bu cihazda bunun farkına varacaksınız.
Cihazda yüklü olan güncel Android versiyonu nedir?
Yarın belirticem
Cihazda yüklü olan uygulama varmıdır, varsa nelerdir..
Genel uygulamalar yüklü navigasyon foto edit uygulamaları gibi GooglePlay'den istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz.
Şuan satışını yapmış olduğum ürün 450 550 TL arasında satılmaktadır.Nakit ihtiyacı için neredeyse zarar fiyatına veriyorum.
Zaten belirtmişsiniz konuda kapıda ödemeli sahibinden güvenli ticaret yahut önce ürün sonra ödeme şeklinde almak istiyorum şuan 1 tane gönderebilirseniz adres vereyim yarın gönderin?