Bakın geçenlerde bu konuya bir kaç sayfa önce bir yorum yazmıştım. Demiştim ki yine aynı hataya düşüyorsunuz. 99 TL lik pakette yaptığınız backlink çalışmalarını yapıyorsunuz ki Google artık bu çalışmaları spam sayıyor. Ha siz ne yaptınız. Paketin büyüklüğünü düşürüp içerisinden bir kaç backlink türünü elediniz. Fakat yapılan işlemler hemen hemen aynıydı. Daha önceki konuda ki sorununuz çözülmeden farklı bir işe girip işi toparlamaya çalıştınız ama yine fayda etmedi.

Belki güncellemeden önceki yaptığınız çalışmalar çok iyi sonuçlar vermişti ama algoritmayla hepsi yerle yeksan oldu. Önceki çalışmanız da yine en azından garanti veriyordunuz ama garanti verseniz bile çoğu kişinin sitesi sıralamada yükselmek yerine google da kayboldu. Dolayısı ile verdiği ücret 99 TL ortaya çıkan zarar 999 TL. 99 TL geri alsa ne olacak almasa ne olacak. İçiniz de bir art niyet olduğunu düşünmüyorum ama bu çalışmayı sırf diğer çalışmadan ortaya çıkan zararı karşılamak adına yaptınız ama sonuç hüsran oldu.

Bence şikayet var kategorisinde kendi adınıza bir konu açıp sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözüleceğini bildirin ki insanlar da ona göre bilgi sahibi olsunlar. Umarım sorun çözülür siz de bir daha böyle sıkıntıların içerisine girmezsiniz.

Sözün özü backlink tarih oldu başlıklı konumda da dediğim gibi backlinkçilerin bildiği backlink tarih oldu. Ama suç Google da değil içeriği kalitesiz, kopya ve spam kokan siteleri 10000 blog backlink kastırarak uçurmaya çalışan sahte backlinkcilerin.