Bana aşağıdaki sitelerden veri çekebilecek bot yazılımına ihtiyacım var. Yazılım Wordpresse uyumlu olacak, başka yazılımda kullanılmayacaktır. Sistemde şifreli bir Giriş sayfası olacak, şifre ve kullanıcı adıyla giriş yaptığımda site adreslerinin olacağı butonlar olacak ve hangisinden veri çekeceksem oraya gideceğim oradan kategorilendirmeleri yaptıktan sonra verileri tek tek çekmeye başlayacağım.
site1
site2
site3
site4
site5
site6
site7 (sağ taraftaki kategorilerden de çekebilecek)
site8 (haber sitesindeki bazı alanlardan ve bunun haricinde 1 siteden daha)
site9 spor haberlerinden herhangi bir iki site demo eklemedim.

Bot sisteminde bulunması gereken aradığım özellikler şunlar olacak.
1- Lisans, şifre kesinlikle olmayacak, ben bunu birkaç sitede kullanabileceğim,
2- karşı tarafın yazıları kategorilerden çekiliyorsa ve bununda alt kategorisi varsa onlardan da çekebilme imkanım olacak,
3- çekilecek bazı kısımlar (hepsi değil)özel alanlara kaydedilmesi gerekecek, (sadece yemek sitesinde üç dört alan)
4- resimler sunucuya çekilecek, ve hem özel alana link olarak hemde öne çıkan olarak eklettirilecektir. Özel alan isimlerini vereceğim.
5- Yazılar ve başlıklar özgünleştirilmesi yaptırılabiliryorsa yaptırılacak. Yoksa önemli değil, kendim değiştirme imkanım olacak. sadece başlıkta özgün yaptırılabilirse o da yeterli.
6- Bot uzun bir süre patlamayacak, patlamaya karşılık belli bir süre ücretsiz destek sağlayabilecek.
7- daha hızlı ulaşım sağlayabilmeniz için sgulhan15 [at] hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. mail olarak yalnızca.

Botlar birkaç değişik temalarda kullanılacaktır. Bunları yaparım derseniz bana fiyat teklifi verebilirmisiniz. Fiyatlar çok uçuk olmasın arkadaşlar. Sitede bot sistemleri mevcut. teklifler Çok uçuk gelirse onlardan alma ihtimali doğabilir. Ayrıca piyasada bulunan bot sistemleri elimde mevcut durumdadır. Bunları kesinlikle istemiyorum. Kendime özgün olmasını istiyorum. Sistem başarılı olursa ve tarafımca onaylanırsa aynı şekilde oyun botu - turizm botu, video botu yazdırılacaktır.

Umarım detaylı anlatabilmişimdir. Detaylı pm isterseniz nasıl bir detay istediğinizi belirtiniz aksi takdirde cevaplanmayabilir. Konunun gayet açık ve net olduğunu tahmin ediyorum. Referansı ve traderi olumlu, 50 ve yüksek olanlara peşin ödeme, diğerlerine ise önce işin yarısında yarı ödeme bitiminde tam ödeme olacak şekildedir arkadaşlar. Yarısında demo gösterimi mecburidir. Değerleri uymayanlar lütfen ön ödeme teklifinde bulunmasınlar.

SON BİR NOT:

Daha olmadı tek bir pakette , şifreli giriş yapılarak menülerin olduğu ve Benim belirlediğim sitelerden oyun, video, kadın bilgileri, sağlık bilgileri, genel kültür bilgileri, haberler, teknoloji bilgileri ve haber yazılarını çekebileceğim tek bir paketinde fiyatını verebilirsiniz. Yaklaşık en fazla 20 site adresi olacaktır.