rtaytug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam korkumuz sıkıntımız yok açıklayın bizde öğrenelim nedir olay? Elinize çamuru almışsınız bulayacak yer arıyorsunuz. Burada yazan sitelerden bir tanesine sahipsin mi demek istiyorsunuz? Suç mu sahip olmak?
Siz o sitenin, pr10 ana sayfa backlinki olduğunu biliyor musunuz? WTA, DMOZ ve Wikipedia'da doğal kaynak linki olduğunu biliyor musunuz? birçok uluslararası yardım sitesinden backlinki olduğunu biliyor musunuz? Eurosport vs. bunları hiç katmıyorum.

O çok bildiğiniz algoritmaya bakın bakalım pr10 backlink sahibi olunca ve o siteden çıkan tek link senin sitene olunca neler oluyor?
evet pr10'dan tek backlink alınca mümkündür (pr9,8) fakat bu domainler pr9 olduğunda pr10'dan backlinki var mıydı? sonradan millet aman ayıkmasın olayları olmasın? Ayrıca bir sitenin pr10 olması için ne gerekir? iyi bir pr10 site ve yönlendirme bilgisi ohooo kim bu kadar *********** olmak ve hayatını kaydırmak ister ki.benim anlatmak istediğim bu hocam.Sizinle tartışmak için vaktim yok fakat bir yere çamur falan attığım da yok sadece gerçekleri birazcık göz önüne getiriyorum daha sonra bu gerçeklerin neler olduğunu insanlar öğrendiğinde o zaman da bu kadar rahat olursanız ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.