Belki bu yazımı okuyordur Ali.Bundan 5-6 yıl önce website işlerine merak salmıştım.Kendi çapımda bişeyler yapıyordum.Günün birinde microsoft office publisher ile site yaptım ama hosta kuramadım.Bir tanıdık vasıtası ile Ali ye yönlendirildim.Sitemi gösterdim ben bunu kuramadım diye, Bana öyle bi güldüki remen ..tüyle güldü.Bunu nette yayınlarsan sana küfür ederler deyip birkaç dosya verdi al bunu kur dedi başından savdı.Çok kötü koymuştu bana , ama hayellerim suya düşmedi hiçbir zaman.Ogünden sonra bi hırs yaptım gece gündüz demedim php.net te takıldım, forumları gezdim, makaleler okudum, sabah saat 6 da işe gidiyordum hergün 5 saatlik uykuyla.Sonunda php, html, css, jquery, linux sunucu yönetimi, seo vs vs birsürü şey öğrendim.

Ali ye (etmediği)tüm yardımlarından dolayı teşekkür ederim, şimdi arada msn den yazıyor ben ona daha farklı gülüyorum.Olm sen ingilterede okumadınmı, bilgisayar mühendisi değilmisin ben ilkokul mezunu adamım bana niye soruyon deyip sonunda nihahahaha diye gülücük atıyorum çok bozuluyor.

Tabi arada bot yazıp Alinin parasını alıyorum, milletten 100 lira alınca bişey ifade etmiyor ama Alinin 5 lirası çok tatlı geliyor