dogan66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim bilgilerin için hocam Dediğini göz önünde bulunduracağım ama 720p film bulmak biraz zor varsa bildiğiniz bir yer bahsedebilirseniz sevinirim
Evet o konuda haklı olabilirsiniz ancak marez yöntemiyle temin edebilirsiniz kolaylıkla ancak çoğu dublajlı olamayacaktır. Sizi daha çok uğraştırır. Ben film siteleri ile uğraşmıyorum sadece ziyaretçisiyim zaman zaman. Zaten bir önceki mesajımda bir ziyaretçi olarak film sitelerinden en çok şikayetçi olduğum noktaları belirttim. Son olarak film sitenizde yetişkin içerikli reklam yayınlamamanızı da öneriyorum. Çünkü insanlar sevgilileriyle, eşleriyle, çocuklarıyla film izlemek istediğinde böyle reklamların ekranda belirmesi rahatsız edici oluyordur emin olun. Burada şöyle bir ikilem ile karşı karşıyasınız... Birincisi kazanç miktarınız ki herkes çok kazanmak ister doğal olarak, ikincisi ziyaretçilerin memnuniyeti...Ben sitelerimde genel olarak ikinci unsuru öncelikli tutarım ama sizin tercihiniz tabi sonuçta zaman ve emek harcayacak olan sizsiniz.

Tekrar başarılar dilerim.