Merhabalar,
Kendimi geliştirebileceğim ofis ortamında iş arıyorum.
2006-2010 yılları arasında asp ile ilgilendim (öğrenme, kendimi geliştirme vs.)
2008 yıllında üniversiteye başladım (Bilgisayar teknolojileri ve programlama (2yıllık))
Üniversite'de pascal ve delphi gibi kodlama dilleri ile masaüstü programcılığı ile tanıştım.
Aynı zamanda sql konusunda kendimi geliştirdim.
Üniversite bittikten sonra php diline yöneldim.
son 1 senedir de psd to css işleri ile uğraşıyorum.
Tabi 2010-2012 arasında wordpress ile içli dışlı oldum.
Yapabileceğim işler.
Php yazılım -> Kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum. (OOP yapısından ilerlemek, frameworks konusunda ilerlemek vs.)
Psd to CSS -> Psd tasarımları css'e dökerek wordpress te can bulmasını sağlıyorum bir süredir. Css'te süperim, harikayım gibi iddialarım yok fakat sırası ile dökümünü yaptığım temalar bilgisayarımda bulunmakta, gelişimi gözlemleyebilirsiniz.
Wordpress Tema Yapımı -> Css'e döktüğüm temaları wordpress'e entegresini yapabiliyorum.
Wordpress Eklenti Yazımı-> Çok profesyonel olmasa da eklenti yazabiliyorum.
Kendimi php konusunda daha ilerilere taşıyabileceğim bir iş arıyorum. Şu zamana kadar dışarı iş yapmadığım için pek referansım yok. (olan şeylerinde referanslık değeri yok) Kendi kullandığım sitelere bot yazımı, özellikler ekleme vs. gibi işler yaptım hep. Fakat bu şekilde ne yazık ki ilerlemenin imkansız olduğu için iş ortamında daha iyi olacağını düşünüyorum. En son yaptığım iş görüşmesinde benim hazırlayacağım bir admin paneli ile hazır elime gelen css temalara giydirmem istendi. Benden başka php yazılımcısının iş yerinde olmayacağını ve tek başıma olacağımı söylediler. Fakat ben bu tarz bir iş değilde sürekli farklı işler gelen, sürekli yeni şeyler isteyen, her daim gelişmeye açık ve öğrenmek gereken işler istiyorum. Kendimi geliştirip daha da ileri gitmek, öğrenmek istiyorum.
Kişisel Özelliklerim
* Araştırma yapmayı, yeni şeyler öğrenmeyi severim.
* Sorun ile karşılaştığım zaman sorunun cevabına ulaşabilecek kadar İngilizce biliyorum.
* Sohbet etmeyi severim.
* Bildiğim yada duyduğum konularda fikir yürütmeyi, tartışmayı, bilgi alıp vermeyi severim.
* Sigara kullanıyorum.
Asp ile zamanında yazdığım bir blog sistemi
http://webhocam.net/Konuizle.asp?t=22313
Not: Script zamanında dağıtımını özelden yaptığım birşeydi. Dağıttıktan sonra geliştirip birkaç yerde kullanan olmuştu fakat şuanda aklımda değil.
Üniversite zamanlarımda yazdığım oyun scriptinin ufacık bir bölümü
https://www.r10.net/asp/507177-diziye...ma-sorunu.html
Not: Görsel olarak çok fakir bir sistemdi fakat üniversitedeki arkadaşlarla 1 sene kadar soluksuz oynadık. Ardından hosting firması habersiz sessiz sedasız kepenkleri kapatıp kaçınca yedekleri vs. hiç birşey alamadan yok oldu.
Üniversite bittikten sonra ailemin yanına döndüm ve çatı katından kendime bir oda yaptım. Uzun süre orada kaldım. Çatıda çıkan yangın sonucu bütün varlığım olan bilgisayarım yok oldu. Yaptığım bütün işlerim, ders dökümanlarım, videolarım, scriptlerim vs. hepsi bilgisayarım ile beraber hava olup gittiler. Bu yüzden geçmişe yönelik ne yazık ki bir referans veremiyorum. Yangından sonra yaptığım işlerinde referans niteliği ne yazık ki yok.
İstek olursa en son yaptığım 2 adet wordpress temasını (yakında konusunu açacağım) gönderebilirim. Psd to css yaptığım temaların konuları r10'da vardı fakat veri kaybından sonra silindiler. İstek olursa onları da yollayabilirim.
Son zamanlarda twitter apileri ile ilgileniyorum. Kısa zamanda onlarıda çözeceğime inanıyorum.
Metroya yakın konumda oturuyorum. Metro ve metrobüs güzergahı üzerinden anadolu yakası dahi olabilir.
Açık öğretim öğrencisiyim 2016 yılına kadar askerlik ile ilişkim yok.
Serdar DOĞRUBAKAR
0551 725 59 33