konuyla ilgili hiç bir fikrinizin olmadığı belli oluyor.
ödeme kanıtı nedir? ödüyor olsa kaç yazar. zaten bu tür siteler ilk başta ödeme yaparlar. ödeme kanıtı dediğinzi şey yeni insanları kandırmaktan başka bir işe yaramaz ve güvenilirlik sağlamaz ki.
Kumar oynadığınızı bilerek ve lütfen bunun adına yatırım demeden ne yapıyorsanız yapın. Ama dürüst HYIP diye bir şey olmayacağını, güvenilir olmayacağını, yatırım olmadığını, yeni gelenlerin eskilerin ödemesini yaptığı, trenin son vagonuna binen birileri olacağını ve her zaman bu tür para kaybeden birilerinin olacağını lütfen bilin.
Saygılar..
Aynen size katılıyorum.Birkaç gündür takip ettiğim bir site vardı günlük faiz veriyordu ve ödemelerde otomatik (instant) idi. Veren sanırım geçen hafta pazar günüydü tam sisteme para atıcaktım ne olduysa atmak istemedim 300 dolar atıcaktım bir baktımki ertesi gün ödemeler kesilmiş en son pazar akşamı ödeme vermiş param nerdeyse uçacaktı..O günden sonra tövbe ettim.
Dediğiniz gibi ödeme kanıtı aslında hiçbirseydir..Bu sitelerin ömrü çok çok kısa.
Şunu da baştan söyleyeyim Hyip knusunda oldukça bilgiliyim sonra bilip bilmesen konusuluyor denmesin.Arkadaş olayı çok çok güzel anlatmış bu sitelere yatırım yapcaklar 3 kere düşünsünler..