Hicbir Sekilde Seo hizmeti sunmuyorlar, Sakarya/Karasu'da emlak ve insaat sektorunde yer alan sahibinden yada emlakjet gibi sitelerde yer alan isim ve telefon numaralarindan arayarak hicbir bilgiye sahip olmadan nitelikli dolandiricilik yapmaya calisiyorlar en yakin ornegi 2 yan dukkandaki gezgor yapi 100 tl ucret gondermis 25 kelimede 1 sayfa reklami icin )) sonrasinda benim adwords isi yaptigimida ogrenince yanima ulasti ben bu sekilde reklam verdim fakat cikmiyor
Beni aradiklarin'da ise caglar bey evbul siteniz internette cok geri planda kalmis sizi suraya suraya ekliyoruz ve siteniz su sekilde on plana cikiyor istediginiz 25 kelimede sizin sectiginiz 1 sayfa reklam calismasi yapiyoruz 100 tl ) bahsi gecen sitem ise en etkili anahtar kelimelerde ilk 3 siralamada reklamsiz ) arti adwords reklami aktif bir alan adi diyecegim oki hicbir bilgi sahibi olmayan firmalari dusurdukleri basit bir para kazanma tuzagi sertifikali adwords reklam uzmani oldugumu soyledigimde oylemi diyip telefonu suratima kapattilar.