Bir arkadaşımız başka hangi reklam platformlarında çalışabilirim diye sormuş. Etrafta araştırırsanız yüzlerce şirketin olduğu listeleri bulabilirsiniz. Ben size kendi deneyimlerime dayanarak birkaç site adresi vereyim. (Sizin üye olduğunuz reklam şirketlerine refli üyeniz olayım katkım olsun, para kazanın vs demişsiniz. Gerek yok. Ben o tarz şeylere çok takılmıyorum. Yeter ki sizin işiniz görülsün. Başardığınızı yazıp teşekkür edin bu bana fazlasıyla yeter.) İlk başta iki şirketi kalın işaretledim. Kendi maddi imkanınıza göre işte araştırın bunların hepsine birden değil de bir veya ikisine üye olarak yola devam edin. Elbette bu benim görüşüm. Para sizin istediğiniz gibi denemeler yaparsınız. Ama şirkete üye oldum şimdi nasıl yaparım vs diye ayrıca sorular sormamanızı rica ediyorum. Kendi içlerinde birçok tanıtım materyali bulunmakla birlikte ticket açtığınızda hızlı dönüş sağlıyorlar. Unutmayın bu başlıktaki amacım reklam şirketlerinin tanıtım vs işlerini yürütmek, bilgilendirmek ve eğitimini vermek asla değil. Öyle bir görevim kesinlikle yok. O nedenle bazı arkadaşlara yeniden hatırlatmak isterim ki artık lütfen insaflı olmanızı rica ediyorum ve 7search ile ilgili sorularınızı özelden sormazsanız kesinlikle memnun olacağımı tekrar belirtmek istiyorum. Umarım yazdıklarımı tam anlamıyla 7search'i soran arkadaşlarımıza anlatabiliyorumdur!!!
buysellads.com
pulse360.com
burstmedia.com
advertising.com
vibrantmedia.com
valueclickmedia.com
collective.com
247realmedia.com
clicksor.com
yume.com
marchex.com
Kolay gelsin