bulut51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdiye kadar ödeme yapmadıkları olmadı hocam. zaten 1 kere bile yapmasalar scama düşer. 1 kişide çıksın gelsin ben paramı alamadım desin hadi
Bakın konuyu baltalamak istemem ama bu kadar iddalı yazılar yazmayın!
"1 kişide çıksın gelsin ben paramı alamadım desin hadi" gibi

Burda profitclickingin reklamını yapan diğer arkadaşın konusunda detaylı olarak
anlattım okuyun.

mganda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Profit clickingden şimdilik uzak durun nedeni?

Arkadaşlar profitclicking den şimdilik uzak durun, bende bir domain aldım sitesini bile hazırlayacaktım ama bi türlü eski mevzuları daha düzeltmediler.

Ben justbeenpaid zamanında 1000 dolar yatırım yaptım ve hergün pozisyon almaya devam ettim , sonra ne olduysa oldu 40 gün geçti aradan justbeenpaid kapandı profitclicking oldu herşey daha iyi olacak dediler fakat yatırımcılar için daha kötü oldu 40 gündür daha pozisyonlardan gelecek gelirleri yatırmadılar hergün sallıyorlar bakın resimde son bir aydır günlük yatması gereken pozisyon karlarını gösteriyor sadece 3 günün ki yattı

Bu yatanda normalde önceden günlük hafta içi %2 hafta sonu %1.5 olan kar'ı düşürdüler; eski üyelerin pozisyonları için ve h.içi %1 h.sonu%0.5 yaptılar , yeni üye olacaklara da şu an h.içi %2 h.sonu %1 veriyorlar 81 gün boyunca.Tabi yeni üye etmediğim için kimseyi,yeni üyelere para ödüyorlar mı ödemiyorlar mı bu konuda cevap veremicem.

Şu an hesabımda pozisyon karlarından 190 dolar civarı çekilebilir tutar gözüküyor ve çekme işlemi yapabiliyorsunuz denildi fakat çekim yapanların çoğu paralarını daha alamamış.Yatırdığım paranın yanında bu tutar 5 de 1ni bile kurtarmıyor eğer öderlerse tabi, zaten para çekmede ki kesintiler le elime geçecek olan 180 dolar civarı olacak ben daha çekme talimatı vermedim ne olduğu belli olmadığı için(bari rakamsal olarak gözümün önünde dursun diye) şu an takipteyim.

Sonuç olarak burda bir arkadaş ın dediği gibi bu tarz sitelere kesinlikle güvenebilirsiniz diye birşey yoktur risk tamamen size aittir Bu arkadaşın da burda yaptığı sadece size para kazanma yöntemlerinden birinde yol göstermek olabilir ve buna garanti veremez. Tabi ki bu tarz sitelerden üye yaparak para kazanmak isteyen kimse de size risk vardır paranı alamayabilirsin gibi birşey demez.Ama ben üye yaptığım kişilerin kesin mi gibi sorularına ''kesin olsa ben evi damı satar yatırırdım denemek size kalmış ben şu an yatırım yaptım yatırım kanıtlarımı gösterebilirim ve şu ana kadar bir problem çıkarmadılar para ödemeleri ni de yapıyorlar'' diye cevap veriyordum.

Neyse uzattım iyice yaptığım yorumlar sitenin tanıtımını yapan arkadaşı kötülemek için değil sadece olayı açıklığa kavuşturmak içindir.Site düzelirse burda bu konuda tekrar yorum yaparım.
Evet doğru verdiğim resimde de görülüyor zaten 157 pozisyonum var şu an benim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:46:37 -->-> Daha önceki mesaj 17:36:25 --

Maalesef bu konuda yanılıyorsun parasını 10 gündür alamayanlar var zaten para çekme işlemini de 10 gündür devreye soktular ve parasını çekemeyenlere verilen cevap aynen senin verdiğin cevap gibi.fakat bu müşterilerini tabiki tatmin etmemektedir. ilk başta yeni siteye girilerek kar oranları yükselecek dediler eski ve yeni üyelerin karlarını düşürdüler bunun yanı sıra 40 gün oldu ve pozisyonlardan hesabıma geçen para ortada bence önce eski üyelerinin haklarının tamamını vermeliler ki yeni üyelere güven versinler.

Bir diğer konuda 40 günlük almamız gereken pozisyon karları neden hesabımıza yatmıyor normalde 81 gün yatırım yapabilecektik sonra level yükseltip paramızı matris de değerlendirebilecektik şu an zaten nerdeyse 75-80 gün oldu bu konuda da bir açıklama yapmıyorlar yani ilk yazımda dediğim gibi yeni üye olacakların beklemesinde yarar var.
Bakın şu konuyu da belirtmek isterim eskiden justbeenpaid adıyla bulunan site şimdi isim değiştirerek profitclicking oldu bu sistemin kurucusu Frederick Mann adlı şahıs emekliye ayrıldığını beyan ederek sitenin bütün yetkilerini yeni siteye verdi yani profitclicking e, aslında justbeenpaid zamanında sistem iyi işliyordu para yatırma ve çekmede problem yaşamıyordunuz ve pozisyonlarınızın gününde yatıyordu.Yani site önceden iyiydi.

Şimdi ise profitclicking olduktan sonra ilk başlarda site tasarımı kullanımı ve rahat bir kullanım getirdiği için herşey daha güzel olacak daha çok kazanacağız denildi, bizde öyle sandık fakat öyle olmadı.Bu yüzden taşlar yerine daha oturmadığı ve eski üyelerine gerekli haklarını vermediği için şu an üye olmayın derim ben.

Başta dediğim gibi Bu konuda bir domain almış bulunmaktayım, bende profitclicking sitesinin tanıtımını yapmak istiyordum. fakat şu an beklemedeyim herşey yerine oturduktan sonra tanıtım sitesini oluşturmayı düşünüyorum.Konu sahibide bence böyle yapmalı tabi herkesin kendi bileceği iş genede kolay gelsin diyor üye olmak isteyenlere de tam araştırmadan yatırım yapmamalarını söylüyorum.
Son durumuda belirteyim burdan;

Eski üyeler için para çekebilir dedikleri zamanda da panel kısmı 7 dolar ekside görünüyordu bunun için 3 adet ticket attım çünkü bu durum yüzünden para çekmeme izin vermiyorlardı o eksi olayının nerden geldiğini ne onlar ne de ben çözemedik tabiki sonunda 7 dolar kesinti yaptılarda eksiden kurtuldum.
Bu olay bile 10 günümü aldı.

250 dolar çekme talimatı verdim solidtrustpayden en geç 7 günde hesaba geçmesi gerekirken 10 gün oldu geçmedi bende ticket attım cevap gelmedi daha, ve ben şu ana kadar 3 aya yakın oldu tek kuruş alamadım.

Paramı kurtarmam içinde en az eğer dedikleri günde yatırırlarsa tabi 1 ay daha beklemem lazım o yüzden böyle siteler için iddalı laflar kullanmayın derim.