Merhaba arkadaşlar
Konuya kısaca değinmek istiyorum farklı kategorilerde yayında olan bloğumuzdan 1 adet backlinkiniz eklenmiş özgün makaleleriniz ücretsiz, karşılıksız ve süresiz yayınlanacaktır. Umarım konuyu doğru yere açmışızdır.
Şartlar :
1- Tamamen özgün içerikli..
2- Kelime sayısı en az 200
3- Url sayısı 1 adet
4- Makale yazım tarzı bir ürün firma v.s. pohpohlayan öven tarzda değil gerçekten ürün veya konuyu açıklayıcı bilgilere değinen makaleler kabul edilecektir.
Örnek 1 :
- Cilt bakım kremiyle ilgili bir yazı gönderecekseniz markayı öven yazılarınız değil Cilt bakım kreleri nedir ne işe yarar faydaları zararları şeklinde kaliteli içerikli yazılarınız kabul edilecektir.
Örnek 1 :
- Yemek Tarifleri ile ilgili bir yazı gönderecekseniz benim sitem şöyle benim sitem böyle şeklindeki yazılarınız yerine özgün yazılmış bir tarifinizle güzel bir şekilde yazılmış açıklamasını gönderebilirsiniz.
5- İlgili kategoriler
Teknoloji - Dizi - Fragman - Haber - Program - Sağlık - Yemek Tarifleri - Film v.s.
Makale gönderilecek format :
Makale başlığı
Description
keywords
Resim Urlsi
Makaleniz
Unutmamalıyız ki Kaliteli içeriğin etkiside kaliteli olur. Bu bilinen bir gerçektir.
Tüm soru ve sorunlarınız ve makalelerinizi göndermeniz için alperlara @ hotmail .com msn adresinden ulaşabilirsiniz.