Zaten ekonomiden biraz olsun anlayanlar ve verileri analiz edebilenler bu ödenen günlük % 3 faizin uzun süre devam edemeyeceğini bilecek kadar akıllıdırlar. Günlük % 3 faiz ödüyorum diyen firmaların durumu mener arkadaşımızın dediği gibi müstakbel dolandırıcıdır. Peki neden kimse çıkıp konuşmuyor burda. Bunu bende anlamıyorum. İş web tasarımı yapmaya gelince,kod yazmaya gelince zeka küpü olan insanlar, iş ekonomik verileri çok basit bir şekilde analiz etmeye gelincemi anlamıyorlar bu durumu. Aslında ondan değil..Birçok insan umut ediyor.Nasıl beleşten para kazanırız. Artık uyanın arkadaşlar..Birçok ülke eknomik krizin batağında..Hal böyle olunca bu tür firmaların çıkması zaten kaçınılmazdı. Oluşan her negatif durumdan hallenmeye çalışan sanal şarlatanların oyunu bu işler. Günlerdir bu avo adı altında açıan bir başlıkta bu ifadeleri yazıyorum ama herkes bana muhalefet ediyor diye bende bıraktım yazmayı..Kaybedince akılları başlarına gelir diye..İlk defa burda mener isimli aklı başında bir arkadaş çıktıda rahatladım