WowDiziScript v1.0 leri sistemde varrmı acaba
Malesef, bu yönde talep de gelmedi açıkçası. İlk isteyensiniz.
tek rakibin kendinsin hocam. isteyen istediği kadar taklit etsin. tebrik ediyorum.
sadece blogger'ı eklememişsin sisteme, eksik gördüğüm tek nokta bu.
Çok teşekkür ederim bu arada blogger var sistemimizde ben listeye yazmayı unutmuşum, hemen yazıyorum.
mükemmel bir sistem, ilerde kullanmayı düşünüyorum
Herzaman bekleriz.
Paketin üzerine gelen yeni özellikler güzel olmuş.
Teşekkür ederim gittikçe geliştirmeye çalışıyoruz.
Üstat, bir dahaki güncelleme için b.ir öneri veya istek olarak belirtmek istiyorum; dizi botuyla içerik girerken videonun kategorisini otomatik buldurtabilirsek çok harika olur. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız, hayırlı satışlar.
Şu anda buluyor zaten üstadım, eşleyebildiklerini otomatik eşliyor.
bot la çekilen konuları google ne kadar seviyor?
Bu özgünleştirme ayarlarından sonra bizden gelen içerik 1-1 orjinal içerik gibi oluyor, yani sizin elle girdiğiniz içerikle bu içerik arasında çok farklılık yok.
Mükemmel bir yazılım olmuş, herzaman ki gibi kaliteniz 1 gram düşmemiş.
Teşekkür ederim, kalite işin anahtarı.
Merhabalar;
İlk önce bizler için yaptığınız bu bot gerçekten takdire şayandır.
Fakat anladığım kadarı ile bir kaç eksik nokta var. Birincisi kendim oyun sektöründe olduğum için karşı siteden swf çekilmemesi hiç mantıklı değil. Keşke bir ayarı olsaydı, isteyen çeksin sitesine istemeyen çekmeseydi. Hakeza resimlerde de bu mantık geçerli hocam.
İkinci olarak botextra sistemde narcade ve napius oyun scriptlerini desteklemiyor. Bunları eklemeyi düşünüyormusunuz? Çünkü gerçekten de çok kullanılan scriptler. (kodlayan forumdan nelph)
Son olaraksa sistemde kaç adet oyun botu var?, Bunlar nelerdir ?
Cevaplayayım hemen, swf çekilmemesi konusunda haklısınız 1-2 gün içerisinde ekleyeceğim onu, resimlerde bu sistemimiz var, resimi sunucunuza çekebiliyorsunuz.
Şu anda 30 dan fazla scripte desteğimiz var, en çok kullanılan scriptleri seçtik. Buna rağmen %85 wordpress kullanıyor, dolayısı ile script eklemelerimiz %1 lik bir kesime hitap ediyor, fakat yinede çok talep gelirse ekliyoruz.
İyi çalışmalar.