Site adresi :
www.modafly.com Site için istenen fiyat: 300 TL
Sitenin aylık getirisi: Şu anda yoktur. Fakat özel anlaşmalar (boomerang, gelir ortakları vs.) ile bu konseptteki siteden çok kolay gelir elde edilebilir. Deneme amaçlı adsense koyulduğunda günlük 1-2 tl arası gelir aldım.
Şu an adsense reklamları ya da adsense geliri yoktur. Sitenin açılış tarihi:Mayıs-2012
Kategori, sitenin içeriği nedir:Moda, Kadın giyim, tesettür giyim, Moda makaleleri, magazin
Günlük hit sayısı, kaynak link:Seosta, sayyaç tarzı sitelerden kontrol ediniz. Sitenin en altında sayaç vardır.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 ay - 5 milyon
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm içerik
Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir. Alıcının samimiyetine göre 1 yılda idare edilebilir!
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Diğer websitelerim, işim ve sporcu olmamadan kaynaklı haftasonları bile yoğun olmamdan dolayı ilgilenemiyorum. İlgilenilirse belli bir süre sonra aylık getirisi sitenin satılığa çıktığı rakama ulaşabilir.
Maalesef günde ayıracak yarım saatim bile yeri geliyor olmuyor. Siteye alacak arkadaşa indirim yapmayacağım ama 50 adet makale hediye edeceğim. Haftalar önce siteye eklemek icin aldığım, yazdığım. Hepsi özgündür ama maalesef ekleme şansı bile bulamadım siteme.
Sadece domain icin 200 TL ödenmiştir.
Ciddi alıcılarla pazarlık yapılabilir. Pm istenecek özel bir durum yoktur. Herşeyi burada anlattım.
İletişim için 0507 6200059.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:26:21 -->-> Daha önceki mesaj 01:19:09 --
İlan Multidir, bilginize..